Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajoknak szó szerint fáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak szó szerint fáj ha egy pasi alacsony,176 cm?

Figyelt kérdés
pedig akikkel ismerkedek, 165-169 közöttiek, de ők is 180 feletti pasit akarnak. Ha pedig azt mondom, hogy én is magasabb lennék és ha lenne gyerekünk az is magasabb lenne, mert én sem 176 cmre nőttem volna, hanem magasabbra. Csak korán gyúrni kezdtem, ilyenkor a szervezet az energiát az izomgyarapodásba fektetni és nem a csontok növekedésébe. 16 évesen kezdtem el edzeni. Apám és nagyapám is 182 cm magasak voltak, tehát nagy az esély, hogy én is lettem volna 179-185 között. De ez őket nem érdekli, ha nincs magassarkú, nincs pasi sem. Kompromisszum nincs. Ez persze még enyhébb, egy 170 alatti srác kínok között élhet szinte.
2014. márc. 15. 18:59
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Nekem fáj, mert én 178 vagyok. De képes vagyok ezzel a fájdalommal együtt élni, ha az illető férfiért érdemes.
2014. márc. 15. 19:00
 2/35 anonim ***** válasza:

Én is tapasztaltam, hogy szinte menekülnek az alacsony srácoktól.

18/F (166 cm)

2014. márc. 15. 19:03
 3/35 anonim ***** válasza:
0%

Szóval alacsony maradtál, de nőhettél volna magasabbra is, és ez senkit nem érdekel?

Legközelebb ha ismerkedek valakivel figyelembe veszem, mi lehetett volna...

Én 178 centi vagyok, és a párom legyen minimum 185 centi, de inkább több...

25\L

2014. márc. 15. 19:05
 4/35 C0r3 ***** válasza:
33%
Átok rátok magas lányok. Én is 176 centi vagyok, csak én 16éves. Kérdező, az lenne a kérdésem, hogy szerinted le kéne -e állnom a sportolással? 38as a karom, egybe letolok 150 fekvőt v/ill 15 egykezes fekvőt. Az egykezes húzódzkodás majdnem megy. Nem edzek súlyokkal csak saját testsúllyal. Mi legyen, abbahagyjam ? Nem akarok ezmiatt hátrányt élvezni felnőtt koromban.
2014. márc. 15. 19:08
 5/35 A kérdező kommentje:
Ökörke :D, nem alacsony vagyok, hanem totál átlagos, mert a magyar pasik átlagmagassága 176 cm kereken. De az átlag magasság kevés, azt látom. Torony pasi kell.
2014. márc. 15. 19:09
 6/35 anonim ***** válasza:
2%
Átok anyádra, hogy megszült, te törpe kretén! Gondolkozzál már, hogy kit átkozol, te nagyon paraszt!
2014. márc. 15. 19:11
 7/35 C0r3 ***** válasza:
Most, hogy tudom, hogy te bunkó tahó vagy, szerintem teljesen jogos volt. Ha lehetne újra megtenném. Nem vagy kicsit elszállva a magasságod miatt? Mit tettél te érte? Anyád megszült aztán kész vége. Semmit nem dolgoztál érte. Akkor meg minek vered magad a magasságodra?
2014. márc. 15. 19:13
 8/35 A kérdező kommentje:
Én csak egyet tudok, van egy ismerősöm, jogász. Mondjuk ez irreleváns. 22 éves koráig gyúrt és abbahagyta 178 centisen. Még 6 cm-t nőtt másfél év alatt. Pedig a legtöbb ember nem nő 18-20 éves koránál később, csak kevesen. Tehát nem lehet jó tanácsot adni. Én azt mondok 2-3 évre állj le vele, ha ez a magasság (átlagos) nem elég neked. Ha már utána nem nősz, akkor újra gyúrhatsz. De ez csak az én véleményem. Amúgy meg az a helyzet, hogy mostanság túl sok a nyurga nő, túlságosan sok a 172 centi feletti. Ezt pedig az élelem, adalékanyagok (ritkán csak a szülők génjei miatt), tartósítószerek stb generálják, ami meghülyíti a növekedési hormonokat és túl magasra (175 felett) nő egy nő. Na ez a nő a nő, ezt jól megmondtam. :D
 9/35 anonim ***** válasza:
19%

Hiába 38-as a karod, meg tudsz megcsinálni akárhány fekvőtámaszt. Ha alacsony vagy, csak nagyon-nagyon nehezen tudsz majd párt találni. De szerintem most már hiába állsz le a gyúrással, annyira megerőltetted a gerinced, hogy ezt már fújhatod.

Most képzeld el, hogy alapból 2 centivel magasabb vagyok, felveszek egy magassarkút akkor úgy néznél ki mellettem, mint egy puflák kerti törpe.

10/35 anonim ***** válasza:
Ja és ha valakinek valami megadatik, ami neked nem, akkor azt a személyt el kell átkozni? Látom neked nem csak a magasság nem adatott meg, de az intelligencia sem.
2014. márc. 15. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!