Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajoknak szó szerint fáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak szó szerint fáj ha egy pasi alacsony,176 cm?

Figyelt kérdés
pedig akikkel ismerkedek, 165-169 közöttiek, de ők is 180 feletti pasit akarnak. Ha pedig azt mondom, hogy én is magasabb lennék és ha lenne gyerekünk az is magasabb lenne, mert én sem 176 cmre nőttem volna, hanem magasabbra. Csak korán gyúrni kezdtem, ilyenkor a szervezet az energiát az izomgyarapodásba fektetni és nem a csontok növekedésébe. 16 évesen kezdtem el edzeni. Apám és nagyapám is 182 cm magasak voltak, tehát nagy az esély, hogy én is lettem volna 179-185 között. De ez őket nem érdekli, ha nincs magassarkú, nincs pasi sem. Kompromisszum nincs. Ez persze még enyhébb, egy 170 alatti srác kínok között élhet szinte.
2014. márc. 15. 18:59
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Több férfi hord magassarkút, mint nő. Ne csak titokban hordjátok, hanem mindig. És meg is oldódott, hogy aprók vagytok.
2014. márc. 15. 19:37
 22/35 anonim válasza:
7%

Engem frusztrál, ha a pasi velem egy magas. Ha alacsonyabb az meg egyenesen megrémiszt. Nekem jól esik felnézni a másikra, és ha a homlokomra ad puszit ne álljon már lábujjhegyre..

Egyébként szerintem a magasabb srácok nagyobb biztonság érzetet adnak.

A jelenlegi párom 180cm és neki is néha megjegyzem, hogy nem veszek fel mellé magassarkút.

Egyébként 90%-ban sportcipős vagyok, tehát ez nem is vágja földhöz.. :)

170/L

2014. márc. 15. 19:38
 23/35 A kérdező kommentje:
Titeket minden frusztrál érdekes módon, ha alacsony a pasi, ha nem keres 200 at, ha nem Brad Pitt, ha nem a magabiztosság szobra. Mindig csak fel akartok nézni a pasira. De kérem, mi is van amiben fel akarunk nézni a nőre és hááát, a legtöbbre elég nehéz. Pro és kontra ugye, ehhez nektek is tenni kellene valamit, hogy elvárásokat támasszatok. Legalábbis épeszű ember így gondolkodik. Legyen akkor bomba testetek, legyetek háziasak, mossatok, főzzetek kiválóan stb. Akkor jöhetnek az elvárások is. De addig....badarság lenne. Ez így fair.
2014. márc. 15. 19:51
 24/35 Z927 válasza:
Hidd el, szívesen adnék egy 12-13 centit a magam 194 centijéből. Hidd el nem mindig jó ám égimeszelőnek lenni. Tény: eddigi barátnőim mind áldottak, ha ki akarták csípni magukat, hiszen mellettem felvehették akár a 20! centis "qrva-robogót". Legalacsonyabb barátnőm 160, legmagasabb 184 centi volt. De, hogy konkrétan a kérdésre is válaszoljak: Nem fáj a lányoknak, csak valamilyen szinten biztonságérzetet ad nekik, ha a pasi aki mellettük van legalább egy fél fejjel magasabbak náluk. Az, hogy korán kezdtél el gyúrni, annyira nagyban nem befolyásolja a növekedésedet, mint maga a genetika. Ott is inkább az anyai ágon öröklött gének a mérvadók. Bár nálam ez is fifty-fifty alapon történt, annak ellenére, hogy muter 165, fater meg 184 centi, hiszen anyai részről több volt a magasabb ember, mint apai részről. Bár ott sem nagyon voltak 177-nél alacsonyabb családtagok, a plafont fater ütötte a 184 centijével. Anyai ágon viszont az átlag magasság férfiaknál a 180-192 közt volt, míg én le nem arattam a babért 194-el.
2014. márc. 15. 19:54
 25/35 anonim ***** válasza:

[link]

Amúgy ezen nincs mit meglepődni, sajnos a magasságfasizmusuk létezik, még az alacsony "nők"nek is min 180cm-es férfi kell. 170cm-el simán koppintanak, csak ha kőgazdag vagy, akkor tudsz valamit elérni, de akkor is csak a pénzedért maradnak melletted és sorba csalni fognak a 185-190cm-e magas hercegekkel.

2014. márc. 15. 20:02
 26/35 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok az én magasságommal, hogy az enyém még éppen határeset. Persze volt jóképű ismerősöm, aki 172 centivel is mindig más csajokat szedett össze, tehát ettől is függ a dolog. De egy 170 alattinak borzalmasan nehéz a dolga szerintem.
2014. márc. 15. 20:10
 27/35 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfiaknak vannak irreális elvárásaik. Ti sírtok, hogy nincs párotok, majd ha mi nők sírunk akkor a fejünkhöz lehet vágni, hogy magasak az elvárásaink.

Az élet nem úgy működik, hogy mi igazságos és mi nem.

Alacsony vagy, az egy dolog, de tele vagy frusztrációkkal, kétségekkel és a nőket hibáztatod a sikertelenséged miatt.

Nem a nőknek vannak túlzó elvárásaik, te tudsz keveset nyújtani egy nőnek.

Ez nem lehet?

2014. márc. 15. 20:23
 28/35 anonim ***** válasza:

Amit ti magasságfasizmusnak hívtok, a normális emberek számára, normális elvárásokat jelent.

Ez pont olyan, mintha egy félkarú ember vádolna minket kézkezűség fasizmussal.

Vannak olyan férfiak, és nők akik jobb választásnak bizonyulnak a többieknél. Magasság, jóképűség. Nagy cici, hosszú haj. Nektek is vannak elvárásaitok...

2014. márc. 15. 20:29
 29/35 anonim ***** válasza:
Kérdező ebben 100%-ig igazad van. 170cm-el esélyed sincs az un "nők"nél. A legjobban az tetszik, amikor a 155cm-el küldd el mert neki kell a védelem és hogy fel tudja venni a 15cm-es magassarkúját, ekkor pedig zavarja hogy egymagas vele a férfi. Ilyenből rengeteg van, nem egy kettő. Szóval 170cm-esen nem kellesz a 155cm-es törpének, a 160c-165cm,-es normál magasságú nőknek sem. 170cm felett meg nem érdemes próbálkoznod, mert azok alapból koptatnak. Nekem nincsenek irreális elvárásaim egy nő felé, csak ne legyen 170cm-nél magasabb cipő nélkül.. Húha ez de nagy elvárás, kb a nők 15%-át érinti.
2014. márc. 15. 20:40
 30/35 anonim ***** válasza:

"170cm-el esélyed sincs az un "nők"nél."

170 centivel te is csak úgynevezett "férfi" vagy :)

2014. márc. 15. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!