Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajoknak szó szerint fáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajoknak szó szerint fáj ha egy pasi alacsony,176 cm?

Figyelt kérdés
pedig akikkel ismerkedek, 165-169 közöttiek, de ők is 180 feletti pasit akarnak. Ha pedig azt mondom, hogy én is magasabb lennék és ha lenne gyerekünk az is magasabb lenne, mert én sem 176 cmre nőttem volna, hanem magasabbra. Csak korán gyúrni kezdtem, ilyenkor a szervezet az energiát az izomgyarapodásba fektetni és nem a csontok növekedésébe. 16 évesen kezdtem el edzeni. Apám és nagyapám is 182 cm magasak voltak, tehát nagy az esély, hogy én is lettem volna 179-185 között. De ez őket nem érdekli, ha nincs magassarkú, nincs pasi sem. Kompromisszum nincs. Ez persze még enyhébb, egy 170 alatti srác kínok között élhet szinte.
2014. márc. 15. 18:59
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Itt most egy-két válaszadó azt akarja az alacsonyabb pasikba belesulykolni, hogy nőj meg vagy ne szaporodj és halj meg. Mert ez érződik erősen.
2014. márc. 15. 20:48
 32/35 anonim ***** válasza:
Látom egy "un nőféle" már rá is kapott a kulcsszóra. Lépj tovább ezen Kérdező, tanulj főleg nyelveket, és lépj innen ezektől, mert nem éri meg velük vesződni. Én külföldön élek itt tényleg nők élnek, akik akkor is adnak esélyt neked ha csak 170cm vagy :).
2014. márc. 15. 20:57
 33/35 anonim ***** válasza:

Hogy megnyugtassak egy pár emberkét.

Lány vagyok 164 cm. Két évvel ezelőttig mint a lóellenző úgy mentem és állítottam, hogy nekem magas pasi kell, míg bejött a képbe egy srác aki olyan magas volt mint én, és annyira megtetszett, hogy onnantól kezdve nem érdekeltek az elvárásaim.

Szóval fiúk! Ha egy lánynak nagyon megtetszetek le fogja sz*rni hogy milyen magasak vagytok. Ha ez nem így van, akkor nem is szeretnek titeket igazán. Pont.

Most lehet engem is szidni, nem érdekel, én csak a tényeket mondom. Hiszen ha igazán szeretsz valakit, akkor ne hagyd már el a magassága miatt pls.

A másik meg. Van egy fiú ismerősöm, aki 20 éves, azaz 20 évesen akkora volt mint én, 164-165cm, ám ezután még nőtt egy jó pár centit és mostanra már lehetséges, hogy egy-másfél fejjel magasabb nálam. Hozzáteszem ez volt két éve, idén lesz 23 és kétlem, hogy amióta legutoljára láttam (tavaly) hirtelen megállt volna a növésben.

2014. márc. 16. 00:49
 34/35 anonim válasza:
hulyeseg, nekem baratom 164cm en meg 160 vagyok, a vilag minden kincseert nem cserelnem le, en pont ezt szeretem benne, osszeillunk, es azert magasabb mint en, ugyhogy nincs gond :$ az alacsonyabb sracoknak altalaban jobb a szemelyiseguk is ;)
2014. márc. 16. 05:35
 35/35 anonim ***** válasza:

Néhány tipp alacsony férfiaknak

[link]

2014. márc. 16. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!