Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak szó szerint fáj ha egy pasi alacsony,176 cm?
Hogy megnyugtassak egy pár emberkét.
Lány vagyok 164 cm. Két évvel ezelőttig mint a lóellenző úgy mentem és állítottam, hogy nekem magas pasi kell, míg bejött a képbe egy srác aki olyan magas volt mint én, és annyira megtetszett, hogy onnantól kezdve nem érdekeltek az elvárásaim.
Szóval fiúk! Ha egy lánynak nagyon megtetszetek le fogja sz*rni hogy milyen magasak vagytok. Ha ez nem így van, akkor nem is szeretnek titeket igazán. Pont.
Most lehet engem is szidni, nem érdekel, én csak a tényeket mondom. Hiszen ha igazán szeretsz valakit, akkor ne hagyd már el a magassága miatt pls.
A másik meg. Van egy fiú ismerősöm, aki 20 éves, azaz 20 évesen akkora volt mint én, 164-165cm, ám ezután még nőtt egy jó pár centit és mostanra már lehetséges, hogy egy-másfél fejjel magasabb nálam. Hozzáteszem ez volt két éve, idén lesz 23 és kétlem, hogy amióta legutoljára láttam (tavaly) hirtelen megállt volna a növésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!