Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randira jó tanácsok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira jó tanácsok?

Figyelt kérdés
Most először fordul velem elő,az hogy egy neten megismert lánnyal fogok találkozni,tehát kb azon kívül hogy pár levelet váltottunk, teljesen idegenek vagyunk egymásnak.Mire figyeljek oda,mi az ami az első benyomást meghatározza?23/f

2015. nov. 9. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne cuppanj rá! Hagyj neki egy kis személyes teret az elsõ pár percben. Mikor találkoztok egy rövid ölelés, ha a lány hajlik rá akkor két Puszi az arcra. Hagyd,hogy meséljen és figyelj arra amit mond, ha már egy ideje tart a randi fogd meg a kezét nyugodtan, De azért kérdezd meg, hogy nem bánja-e. Legyél jó kedvû és önmagad :) Mosolyogj sokat és bókolj.

Kellemes szórakozást!

2015. nov. 9. 13:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Séta egy szép helyen

Beültök egy viszonylag csendes helyre

Nekem eddig ezek jöttek be, itt van esélyetek beszélni is...

2015. nov. 9. 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:
#2 vagyok, bocs, de szerintem rossz kérdésre válaszoltam, nem erre akartam :)
2015. nov. 9. 13:44
 4/6 anonim válasza:
100%
Bank kártyád ne hagyd otthon!
2015. nov. 9. 14:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem fogom Otthon hagyni,mindenhol azzal fizetek :D
2015. nov. 11. 08:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Arra figyelj, hogy ha megvan a kölcsönös vonzalom, akkor ne "barátkozz" vele. Tedd egyértelművé, hogy többet akarsz. Udvarolj neki, és ha a helyzet adja magát, csókold meg. És próbáld kerülni a kínos csendet, inkább készülj fel rá, hogy mivel törd meg, ha úgy jönne ki.
2015. nov. 11. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!