Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan érhetném el a célomat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el a célomat? Tanácsok?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk már egy sráccal egy ideje, elég félénk, eddig mindig én voltam szinte a kezdeményező. A szimpátiánk oda-vissza kölcsönös. Nemrég elmondtam neki, hogy mit érzek, hogy bennem már több is van vele kapcsolatban, mint sima szimpátia. Gondoltam ezzel utat adok neki és megnő az önbizalma és lép, de nem. Azt mondta bizonytalan, ezért nem akar kezdeményezni, de ha kapcsolatot akarna, akkor azt tőlem akarná.

Mi a francot tegyek, hogy ne legyen bizonytalan, hogy megnöveljem az önbizalmát, hogy lépjen és ne féljen ettől az egész dologtól? Vagy mit tegyek? Mellesleg eldöntöttem, hogy én már nem fogok lépni, mert ezzel hogy elmondtam neki az érzéseimet, szerintem sejthetné, hogy rajtam semmi sem múlik.

2014. jún. 7. 11:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha már bevallottad neki és így se haladt a dolog, akkor nem nagyon fogod tudni növelni az önbizalmát. Ennél többet szerintem se kéne tenned, max annyit, hogy megmondod neki, hogy ne töketlenkedjen, mert nem fogsz örökké várni. Ha ezt megfogadja akkor majd alakul, ha nem akkor sajnos nem is akart tőled semmi komolyabbat.
2014. jún. 7. 11:41
 2/2 anonim ***** válasza:

Hűha... Ha még erre sem képes a csávó az igen érdekes. Nekem is vannak időszakok mikor kissé leesik az önbizalmam, de azért ha tényleg kell akkor megteszem a kellő lépést az elérendő dolog felé és relatíve keveset "gatyázok".

Nem is nagyon tudom, ha nem bírja elhatározni magát és dönteni már most akkor később mi lesz vele?

Amúgy is furcsa lehet a srác, hát én nekem ilyen szavak ki se jönnének a számon, hogy "bizonytalan vagyok és hogy ha kapcsolatot akarnék tőled akarnám" ez kissé nyálas.

Fura ízlésed van én mondom! :D

2014. jún. 7. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!