Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valamilyen jó tanácsok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valamilyen jó tanácsok egy ilyen első "randira"? 20/F

Figyelt kérdés

Mintha minden úgy történne, ahogy szeretném :D :

Nyáron egy túrán megismerkedtem egy lánnyal, aki az egy hét alatt megtetszett. Nagyon szerelmes lettem belé, de neki a barátom jött be, viszont és sem voltam unszimpatikus. A barátomat már ismerte, találkoztak már egy éve. Jobb is a dumája mint nekem, meg ért a csajokhoz, ellenben velem. :)

Meghatározó volt az az este, amikor páran mentünk hullócsillagokat nézni, kifeküdtünk. A lány a barátommal kézenfogva jött vissza a szállásra, mert hogy hideg volt és fázott, de ez ürügy volt azért. Ez elég rosszul esett nekem, de nem haragudtam rájuk (barátom nem akart tőle semmit, és külföldön van már, így köztük nem is lehetett volna semmi) Viszont én pont a közelbe költöztem, ahol a lány lakik. Tervezgettem hogy majd ráírok, legkésőbb októberben felköszöntöm a szülinapjakor, és elhívom valahova. Erre tegnap a nagy semmiből rámír:

" Szia (én)! Tudod hol vagyok? :D (leírta ahol voltunk nyáron)....épp nézzük a csillagokat, és annyira nyár hangulatom van, h muszáj volt elmondanom :D"

Kezdjük ott, hogy amikor megláttam hogy írt, a pulzusom 200 lett, amikor elolvastam hogy mit, akkor meg teljesen meg voltam zavarodva. :D Nem tudtam semmire se koncentrálni, csak kattogott az agyam. 2 mondat után megkérdeztem, hogy biztos ismert valami jó helyet, elmehetnénk majd túrázni. Majd jött a válasz "Jóó, simán elmehetnénk... :)"

Ez eddig viszonylag egyszerűen ment, de még sosem volt semmilyen programom kettesben egy lánnyal. Nem is akármilyennel, azt nem taglalom hogy mennyire gyönyörű, és van egy picit olyan érzés bennem hogy én nem érdemlek ilyet, de okos is és nagyon aranyos, kedves mosolygós. Valamit kérlek mondjatok, mert megbolondulok. :D

2014. szept. 18. 13:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Bárcsak a helyedben lennék..:) sztem ne akard eljátszani a menő srácot, de ne is tűnj együgyű kis szűzikének. Ez tényleg amolyan "égi ajándék" kategória. Légy határozott, de ne nyomulós. Sztem nyugodtan vihetsz neki vmi csokit, vagy egyebet. Biztos örülni fog neki, ő is veszi majd a lapot, anélkül, h megmondanád mit szeretnél. Érdeklődj róla, kérdezősködj a kedvenc témáiról, egyebek.. ne legyen amolyan kínos csend, mert az megöli a hangulatot, legyen folyamatos kontakt. Ne vallj neki szerelmet vagy ilyenek, majd ráér az egy későbbi randin. Sztem ne aggódj, menni fog majd, mint az ágybasz*rás. Sok sikert!:)
2014. szept. 18. 14:02
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ. Engem nem zavar a csend, sőt, kifejezetten szeretem. Persze ha kettesben leszünk akkor más, de nincs nagy dumám se, legalábbis nem szeretek feleslegesen fecsegni. :D

Úgy érzem, hogy most minden rajtam áll, ezt csak én szúrhatom el, életem lehetősége ez. :)

2014. szept. 18. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!