Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, holnap lesz életem első randija. Jó tanácsok?
Figyelt kérdés
Holnap lesz egy nagyon fontos, sorsdöntő találkám a fiúval, aki szeretek. Sétálni megyünk, enni, fagyizni, stb. Elég tapasztalatlan vagyok ezen a téren, úgyhogy légyszi írjatok le nekem néhány dolgot, például, mit vegyek fel, illetve milyen öltözéket kerüljek, hogy legyen a hajam, mennyire sminkeljek, stb. De minden más is jöhet, mert tudom, hogy nem ezen múlik. Viselkedés, íratlan szabályok, amiket úgy "illik betartani".. Bármiről írhatok, amit fontosnak tartotok. Szóval segítenétek egy picit, hogy ne szúrjam el? Előre is köszönöm.2013. máj. 1. 07:31
2/2 anonim válasza:
Előre bocsátom, hogy ez az én saját véleményem. Na szóval, szerintem a túl sokat mutató ruhadarabokat kerüld, inkább olyat vegyél fel ami átlagos, mindennapi, hisz nem a házasságkötő terembe mész, hogy ki kéne öltöznöd. A hajjal rengetegféle variáció van, de ez függ attól, hogy milyen hosszú, mennyire dús stb., de szerintem csak hord úgy ahogy szoktad. Bár én úgy tudom, hogy a fiúknak jobban bejön a kieresztett haj. A sminkkel csak óvatosan. Ne rakj túl sokat magadra, mert az elég rossz benyomást kelthet. Maximum egy keveset. Nos, szerintem ennyi. Sok sikert a randihoz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!