Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi. Tanácsok?
Nos a helyzet az, hogy a közeljövőben lesz életem első első randija... Néhány kérdés merült fel bennem amit szeretném, ha megválaszolnátok:
I. - Illik-e a lánynak első randin valami kis apróságot adni vagy ráér később. Nem szeretném megijeszteni sem, de megbántani sem.
II. - Lehetséges, hogy tudok kocsit szerezni aznapra. Bár nem tudom hol lakik a lány, de ha lesz kocsim, akkor elmenjek érte vagy inkább találkozzunk a egy közös helyen, majd onnan elmenni sétálni, harapni valamit és majd esetleg a végén felajánlom neki, hogy hazaviszem, ha nincs ellenére?
III. - Mivel osztálytársam így már ismerjük egymást... bár ő elég zárkózott én igyekszem megtörni. Van, amikor sikerül is... Mikor találkozunk két puszi esetleg egy ölelés? Elköszönésnél szintén ez lenne a tervem... Közben pedig átölelés majd kézenfogva tovább sétálni. Ez így jó lesz?
IV. - Mikor esetleg leülünk és átölelem egy puszi az arcára még elmegy, nem?
V. - Ha esetleg esik előtte a hó, akkor nem hinném, hogy le akarnánk ülni egy padra... Úgy gondoltam leülünk és majd mikor már indulnánk akkor én előbb felállog és lovagiasan és egyben viccesen megkérdezném, hogy: ,,Szabad?" De ha esik a hó, akkor tiszta víz lenne utána a nadrágunk... Menet közben valami ürügy, ami miatt megfoghatnám a kezét? Vagy csak szimplán megfogom és utána úgy sétáljunk tovább?
VI. - Étterem vagy cukrászda? Étteremben én pizzára gondoltam, de egy cukrászdában lehetne sütizni/kávézni... Én személy szerint inkább kávé párti vagyok...
VII. - Miután kisétáltuk magunkat és jól laktunk... már vége az általam tervezett programnak és már nem tudunk sok mindenről beszélgetni előjön a kínos csend, akkor hogy mondjam neki, hogy akár mehetnénk is? Nyilván elzavarni nem fogom...
Mivel elég nagy darab vagyok 180/108 ezért bizonytalan vagyok... önbizalmam sem sok ezért is ez a rengeteg kérdés... szeretném, ha minél jobban sikerülne.
Ha esetleg még valami jó tanácsotok lenne annak nagyon örülnék. Előre is köszönöm! :) 17/F
Szia, nekem is ugyan ez a helyzet, sőt nekem sincs önbizalmam =(
15/F
Szerintem kicsit túlbonyolítod. Nem kellene ennyit gondolkozni rajta.
I. Azzal, hogy nem adsz ajándékot tutira nem bántod meg. Mivel nincs se szülinap/névnap, se semmi (na jó esetleg Mikulás :)), ezért szerintem hülyén jön ki, ha adsz valamit. Én nem szeretem az ilyesmit. DE! Ha te ezt fontosnak tartod, akkor adj. A lényeg szerintem, hogy mindenki úgy viselkedjen egy randin (meg egy kapcsolatban), ahogyan számára természetes. Kombinálás, képmutatás nélkül.
II. 17 éves korban én a kocsit menőzésnek érzem. Csak azért, hogy felnőttesebbnek tűnj nem tartom fontosnak. Főleg, ha pl. ugyanabban a városban laktok.
III. Nem tudom milyen a kapcsolatotok, de én azért az ölelést túlzásnak tartom a találkozásnál. A kézenfogás meg kiderül/kialakul.
IV. - V. Ilyeneken ne gondolkozz.
VI. Kérdezd meg őt.
VII. Ezen sem érdemes gondolkozni.
Most azt hiszed, hogy te minden eshetőségre gondoltál, pedig ilyen nincs! Nem lehet egy eseménynek minden apró részletét megtervezni és nem is kell. Ne akarj mindent irányítani, engedd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak.
Add önmagad, viselkedj természetesen.
ui.: Kissé felháborodtam a lány nevében az alábbi mondatodon: "már vége az általam tervezett programnak és már nem tudunk sok mindenről beszélgetni előjön a kínos csend". Mégis hogy gondolod ezt? Két ember nem csak akkor érezheti jól magát (sőt akkor általában nem), ha minden egyes másodperc előre ki van gondolva. Amikor egymásra találnak, akkor tök mindegy hol vannak és mit csinálnak, a lényeg a találkozáson és az együtt töltött időn van. Ha van szikra akkor az jön magától. A randi milyensége nem attól függ majd, hogy te mennyire készültél fel rá, hanem attól, hogy mennyire illetek össze.
Sok sikert.
el fogod szurni ha mindent ennyire előre eltervezel. borzasztó aprólékos, sose fog így menni.
legyen 1-2 témád max amit akkor dobsz be ha nem lenne más. legyen 1 ötleted hogy hol és merre induljatok, a többi majd alakul
hagyd hogy minden magától jöjjön, ha nem jön, akkor nem egymásnak vagytok kitalálva, ez ilyen egyszerű. :)
nasoksikert
Kedves 20:51!
Igazad van... Nagyon megtervezem előre mert még nem voltam hasonló helyzetben és szeretném, ha minél jobban sikerülne így igyekszem mindenre gondolni, bár valószínű ez lesz a végem... A kocsira azért gondoltam, hogy utána haza tudjam vinni. Ebben nincs semmilyen előre megfontolt szándék pláne nem menőzés. Nem vagyok az a fajta... A felháborodásod teljesen jogos ... csupán azért kérdeztem mert mint felvázoltam, hogy már ettünk/ittunk beszélgettünk és jön a kínos csend... Nem akarom meg kérdezni tőle, hogy mikor jön busza mert azt kicsit bunkónak tartom. Olyan, mint ha el akarnám zavarni... És leírtam, hogy ezt pedig nem szeretném... Akkor csak ülünk egymással szembe és nézzük egymást...sokáig azt sem lehet csinálni... Ezért is kérdeztem, hogy ilyenkor hogyan tovább?
Csáó. Én így csinálnám...
I. Először biztosan nem adnék neki semmit. Nem fukarság. Furcsán érzik magukat tőle, + kellemetlen cipelni.
II. Én biztos nem mennék kocsival, a találkozó helyétől max 10perc sétányira találkoznék vele. Szépek az esték. Csillagos az ég MÁR KORÁN! Sétáljatok egyet. Max ha úgy alakul, és van kedved, amikor elbúcsúztok, felajánlhatod, ha pl. messze lakik.
III. Bevált, mindig így csinálom: ránézek, jobb kézzel ráteszem a kezem a csípőjére(nem túl fentre, NAGYON NEM LENTRE) aztán 2 puszi, köszönök a puszi KÖZBEN, aztán mondom, hogy azta de jól nézel ki. És mosolyogj közbe.
IV. A puszi csak úgy ücsörgés közben elég furcsa. Max apróbb kontaktusok férnek bele szerintem, pl néha a hátára tenni a kezed. Vagy felajánlhatod, hogy megmaszirozod.
V. Szerintem nagyon hideg van... egyébként a kezét max csak akkor fogd meg, ha úgy érzed, felszabadultak vagytok. És akkor se ujjkulcsolással... max simán.
VI. Tervezz be útvonalakat. Így nyiss: ... nah merre menjünk? Én tudok egy nagyon jó pizzériát, ha gondolod megnézhetnénk... Ha nem akkor hozd fel a következőt, de én először nem szeretem hagyni, hogy a lány döntsön.
VII. Igazság szerint, úgy van a dolog, hogy az első 1+ órában megismeritek egymást, aztán később már az a jó eset, ha bármiről tudtok beszélni. Sztorizgatni.
Ügyes legyél. tuti sikerülni fog. 16F
Ha el akarod szúrni, akkor tervezz meg mindent. Úgysem fog működni.
1. Mivel ismeritek már egymást, tehát nem netes első randi, már van vonzalom is a részedről, nem csak ismerkedni akarsz. Tehát lehet ajándék, de nem fontos. Első randin inkább ne.
2. Se autód, se rutinod: Ne erőltesd! Felesleges.
3-4. Várnék az ölelgetéssel.
5. Ne tervezz el ilyeneket. Csak spontán! Mondjuk nem értem, miért kell leülni 1-2 óra séta közben.
6. Látom, hogy te a ruháját is letépnéd az első randin, de jobban jársz, ha figyeled a reakcióit és beszélteted.
7. Cukrázda. Lazább, többet lehet beszélni.
8. Ő sem akar cukrázdában éjszakázni. Készülnötök kell a következő napra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!