Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi. Lentebb leírtakra tanácsok?
Figyelt kérdés
4 hónapja ismerem skypeon nagyon sokat beszélünk. Havernak tart de én szeretnék többet. Megemlitetem hogy elmehetnénk moziba valami vígjátékra azt mondta ha lesz rá ideje mehetünk. Apja viszont tiltja a fiúktól.több kérdésem is van:
Ki fizet? én vagy mindenki a saját jegyét?
hogy adhatom tudtára hogy többet szeretnék úgy hogy ne vegye tolakodásnak?
Ki választ filmet?
Alapból az a gáz hogy csak délutáni film jöhet szóba mert engemis őt is rövid pórázon tartanak.
legfontosabb utána hogyan tovább?
És ha visszautasít mit tegyek hogy a barátságunk ne romoljon?
Mindenki a saját jegyét fizeti, ha vesztek üdítőt, stb.-t, akkor te kérd ki először a magadét, majd kérdezd meg a lánytól, hogy ő mit kér, kikéred azt is. Ezután megfogod a sajátodat és arrébb állsz, hogy a lány kényelmesen tudjon fizetni. Amikor mentek be, a jegyek legyenek nála, mivel mondanod, kell, hogy teli kézzel, hogy adjam oda a jegyet? Amikor leültök, te legyél közelebb a kijárathoz, ha hugyoznod kéne, könnyen kimehess, persze ha a csaj 5 percenkét akarna kimenni budira, mond meg neki, hogy nem muszáj visszajönni, mert csak zavar téged, Elbúcsúzásnál meg figyelj arra, hogy erősen fogd a haját, amikor megcsókolod, nehogy el tudjon futni!
2010. okt. 24. 20:13
3/11 ameoland válasza:
Véleményem szerint első randira mozizás rettentően pocsék ötlet.Az ilyen már inkább az összeszokott pároknak javasolt inkább.De ti még ismerkedtek egymással tulajdonéppen,ezért egy sétát,egy rövid túrát szívesebben javasolnék,mint egy mozit.Csak gondold végig.fél órával a film kezdete előtt találkoztok-beszéltek ez az idő alatt-bementek filmre-itt kb 2 órát végigültök,a filmet nézitek-majd kijöttök.Rövid az idő,amelyben ténylegesen egymással foglalkoztok.Ha nem bánod,én erről lebeszélnélek,de nyugodtan lehet vétózni,elképzelhető,hogy csak én látom így :)
Ha visszautasít,akkor 1x-1x próbáld meg elhívni találkozni.Az ,hogy találkoztok,annak nem feltétlen randinak kell minősülnie.
2010. okt. 24. 20:23
4/11 X. Maté válasza:
Megvétózva, kidobva, a második válasz.
2010. okt. 24. 20:25
5/11 A kérdező kommentje:
az rendben hogy nem mozi...de akkor mi? a lány nagyon fél a kapcsolatoktól nem tudom miért...és ha konkrétan megbeszélnénk hogy randi abba nem menne bele... :(
2010. okt. 24. 20:36
6/11 anonim válasza:
Igen, elöször menjetek el korizni például, úgy is pár nap múlva nyitnak a pályák!
2010. okt. 24. 20:37
7/11 ameoland válasza:
Épp ez a lényeg az egészben!Mondd neki,hogy ez nem egy randi,ez egy találkozás,egy összejövetel,hogy jólérezzétek magatokat.Tessék,ott a koris ötlet,nekem is tetszik.Viszont az jutott még 2 dolog jutott eszembe.Ha kezd nagyon kezd unalmassá válni,órák óta ott vagytok,akkor semmiképpen ne törd magad,nyugodtan menjetek haza,mert jó kedvel távoztok.Vagy,maradjunk ennél,elviszed korizni,és kitalálsz még valami kis programot,ami levezeti az egészet,ami beszélgetésre ad lehetőséget.Nem kell hosszú dolgoknak lennie,csak változatosaknak.Szerintem!
2010. okt. 24. 20:43
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. okt. 24. 20:49
9/11 A kérdező kommentje:
legfontosabb utána hogyan tovább?
És ha visszautasít mit tegyek hogy a barátságunk ne romoljon?
2010. okt. 24. 20:49
10/11 ameoland válasza:
Vedd tudomásul,hogy akkor nem ér rá.Ha azt mondja,hogy enm akar randizni,mondd meg neki,hogy ez bizony nem egy randi,csak el szeretnél vele tölteni egy kis időt,olyan jó embernek tartod őt(barátot nem akartam írni,mert akkor az gyökeret ver a fejében,és úgy nehezebb mozogni afelé,hogy beléd szeressen.Tehát,1x-1x próbáld meg elhívni,ha akkor nem ér rá.Ha ezek után sem,akkor már elkezdhetsz gondolkodni,hogy más nő után kellene nézni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!