Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi. Tanácsok?
Nos a helyzet az, hogy a közeljövőben lesz életem első első randija... Néhány kérdés merült fel bennem amit szeretném, ha megválaszolnátok:
I. - Illik-e a lánynak első randin valami kis apróságot adni vagy ráér később. Nem szeretném megijeszteni sem, de megbántani sem.
II. - Lehetséges, hogy tudok kocsit szerezni aznapra. Bár nem tudom hol lakik a lány, de ha lesz kocsim, akkor elmenjek érte vagy inkább találkozzunk a egy közös helyen, majd onnan elmenni sétálni, harapni valamit és majd esetleg a végén felajánlom neki, hogy hazaviszem, ha nincs ellenére?
III. - Mivel osztálytársam így már ismerjük egymást... bár ő elég zárkózott én igyekszem megtörni. Van, amikor sikerül is... Mikor találkozunk két puszi esetleg egy ölelés? Elköszönésnél szintén ez lenne a tervem... Közben pedig átölelés majd kézenfogva tovább sétálni. Ez így jó lesz?
IV. - Mikor esetleg leülünk és átölelem egy puszi az arcára még elmegy, nem?
V. - Ha esetleg esik előtte a hó, akkor nem hinném, hogy le akarnánk ülni egy padra... Úgy gondoltam leülünk és majd mikor már indulnánk akkor én előbb felállog és lovagiasan és egyben viccesen megkérdezném, hogy: ,,Szabad?" De ha esik a hó, akkor tiszta víz lenne utána a nadrágunk... Menet közben valami ürügy, ami miatt megfoghatnám a kezét? Vagy csak szimplán megfogom és utána úgy sétáljunk tovább?
VI. - Étterem vagy cukrászda? Étteremben én pizzára gondoltam, de egy cukrászdában lehetne sütizni/kávézni... Én személy szerint inkább kávé párti vagyok...
VII. - Miután kisétáltuk magunkat és jól laktunk... már vége az általam tervezett programnak és már nem tudunk sok mindenről beszélgetni előjön a kínos csend, akkor hogy mondjam neki, hogy akár mehetnénk is? Nyilván elzavarni nem fogom...
Mivel elég nagy darab vagyok 180/108 ezért bizonytalan vagyok... önbizalmam sem sok ezért is ez a rengeteg kérdés... szeretném, ha minél jobban sikerülne.
Ha esetleg még valami jó tanácsotok lenne annak nagyon örülnék. Előre is köszönöm! :) 17/F
Előző vagyok, túl vagyok rajta, fantasztikus volt, össze is jöttünk :)
Remélem Neked is sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!