Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők,26 év körüliek, ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők,26 év körüliek, ti hogyan hóditanátok meg egy pár évvel idősebb férfit?

Figyelt kérdés
Már az első randin szeretnék nagyon jó hatást kelteni nála, fontos nekem a pasi, ..hogy érhetném el, milyen bakikat ne kövessek el, a tapasztaltabbak válaszoljanak, nem tudom hogy kell viselkedni randin, még sosem randiztam, azt tudom, hogy magamat kell adnom, de ezen kivül bármilyen tanács, hasznomra lehetne.. hogy érjem el, hogy megszeressen ? Legyek laza, vagy visszafogott ? Fogalmam sincs. SOS.

2012. dec. 5. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:

Legyél laza, igyekezz magadat adni :)

Ha picit zavarban vagy, az nem gáz, aranyosnak is találhatja :)

Ne öltözz qrvásan. Legyél szexi, de szolidan.

Ne játszd meg magad. Valószínűleg azért hívott randizni, mert te tetszel neki, ezért ne játssz szerepet.

Bármennyire is tetszik, ne beszélj arról, hogy milyen közös programokat csinálhatnátok később. Nem kell egyértelműen a tudtára adni szavakkal, hogy szabad a pálya, elég, ha "olyan" pillantásokat vetsz rá, amiből sejteni fogja :)

Érdeklődj róla, kérdezgesd. Ha csak ő kérdez, akkor az úgy jöhet le neki, hogy nem is érdekel téged, igazán nem is vagy kíváncsi rá.

Ne beszélj sokat az exedről. Ha kérdez vele kapcsolatban, röviden válaszolj, ne kezdd el mesélni a kapcsolatot.

Ne nyomulj rá.

Legyél vidám, kedves és mosolyogj sokat :)

Sok sikert :)

2012. dec. 5. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Legyél nagyon csinos és ápolt :-) (finom illat,de ne parfümfelhő!,jó lehellet!)

Kicsit legyél visszafogott,ne hahotázz,ne mutogass a kezeddel.Figyelj rá,amikor beszél,vess fel érdekes témákat,de ne szólj bele,ha ő beszél éppen. Nem kell vagánynak meg másnak mutatnod magad,mint ami vagy.

2012. dec. 5. 12:14
 3/6 A kérdező kommentje:
KÖSZI,köszi jöhetnek még.....
2012. dec. 5. 16:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Mekkora gáz már, hogy te akarod meghódítani a pasit. Ennyire nincs aki megdugjon?
2012. dec. 8. 13:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Ez nem volt szép tőled., már hogyne lenne. Nem a dugásra megyek egyáltalán. Házasságot tervezek vele, képzeld, egy végleges megállapodott kapcsolatot. Lehet hogy én fogalmaztam félreérthetően, de nem arról van szó, amire gondolsz. 26 éves vagyok, és még mindig *rendes. Még ha hihetetlen is ez, ...egy nagyon érett gondolkodású, komoly férfiról van szó, aki jó férjem lenne. Csak kicsit válogatós, eddig hibákat talált a nőkben..., ezért szeretném neki bebizonyitani, hogy én megfelelnék az elvárásainak FELESÉGKÉNT.

még mindig úgy gondolod hogy a dugásra megyek ??

Sajnálom ha a legtöbb lány vagy nő erre megyen, de

ez nem az én hibám.

2012. dec. 8. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2013. szept. 3. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!