Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek egy olyan pasival, aki külsőre az ideállotok, de belsőre teljesen úgy viselkedik, mint Csillag Patrik?
19:44-es!
Azt gondolhatom, hogy kb 11 év csajozási tapasztalattal a hátam mögött megengedhetem magamnak, hogy ítélkezzek. Az átlag férfi valóban nem teheti ezt meg, hiszen egész életében akad egy pár randija, meg annál is kevesebb komoly kapcsolata. Én láttam, amit láttam, hallottam, amit hallottam, tapasztaltam, amit tapasztaltam. A válaszodat köszönöm, de egyet nem értek vele, viszont most kritikát sincs kedvem írni róla, meg hosszú és unalmas lenne. Mindenesetre köszönöm a választ.
19:39-es:
Idő közben derült ki, hogy buta, vagy alapból tudtad, és megpróbáltad, hátha át tudjátok-e hidalni ezt a problémát? :D
19:55-es válaszoló!
Ha semmilyen tapasztalat nem indokolná az ítélkezést [a te szóhasználatodban mégis mi a manó az!?], akkor nyugodtan a kukába lehetne dobni a párkapcsolati tanácsadók véleményét a Pickup artist guruk véleményével együtt. Akkor ennyi erővel azok a férfiak tanácsai is hamisnak bizonyultak volna, akik véleményükkel előre megjósoltak nekem a nők, vagy úgy általában a nők lépéseit. Na ne vicceljünk már. A nőkkel kapcsolatban tonnányi anyag van, aminek segítségével előre meg lehet jósolni bizonyos viselkedésüket különböző helyzetekre. Tehát igenis, létezik olyan tapasztalat, ami alapot nyújt az ítélkezésre, [a te szóhasználatodat idézve] ez pedig komoly megfigyeléseken, statisztikákon alapszik. Arról nem is beszélve, hogy ha valaki szinte minden héten más nő ágyában kel fel hosszú időn keresztül, - melyek közt vannak szakiskolát végzettek, de egyetemisták is - ne mondd már nekem, hogy nem tudja megsaccolni legalább 90%-ban a lányok viselkedését, mikor ugyanarra a dumára ugrott az egész életében 2-es tanuló, meg a diplomás is.
De, igenis általánosítok. Mégis mire alapozod azt, hogy ne tegyem? Arra, hogy vannak kivételek? A te logikáddal az evolúciót is lehetne tagadni, hiszen van olyan adat, ami csak kb 99%-ra biztos. Vagy a szövegkritikánál is kételkedni kellene, ha egy variáns eltér a másik 10 szövegtanútól. Az 1% miatt senki sem fog egy örök érvényű igazságot tagadni. Kivételek mindig vannak, bár a nőknél a párválasztás meggyőződésem szerint ugyanazon alapon működik. Elhiszem, hogy ez nem tetszik neked, de ezzel meg csak azt az örök érvényű igazságot erősíted meg, hogy a nők szeretik magukat különcnek gondolni.
A kérdés alatt mindenesetre továbbra is szeretettel várom a válaszokat. Majd FB-re kiposztolom azoknak a csajoknak, akik ugyanezt mondják, és mégis az ellenkezőjét teszik. ^^
"És ne gondold, hogy az évek hozzák a tapasztalatot, az évek csak számok, te ezeket az éveket elpazaroltad, de felszínes maradtál."
Ezt a hülyeséget te sem gondolhatod komolyan. Tehát valaki évekig aktívan csinál valamit, akkor biztosan nem lesz tapasztalata. Basszus, sírok a nevetéstől. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!