Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most miert történt? Valaki felvilágosítana?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Kb 1 hete megismerkedtem egy társkeresőn egy fiúval. 3. Randi utan fel mentem es megtörtént a szex. Azóta nem keresett es sehol nem érhető el. Ugy gondolom 3. Randi utan mar meg kell történie es nem hiszem hogy könnyen adtam volna magam, vagy megis es azért nem keres? Esetleg a szex volt neki rossz? De hiszen hamar elment es akart egy másodikat is, csak mar jönnöm kellett el, ugy voltam velejárója találkozunk meg. En mar nem ertem ha valóban erre ment miert nem közölte elsőnek es miert tepert a 3. Randiig? Az elso kettőn meg csak csók se történt.2015. okt. 26. 19:15
11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom. Ez most kicsit rosszul érintett engem :)
2015. okt. 28. 17:14
12/13 anonim válasza:
Az alapján, amit leírsz, szerintem ott volt a bibi, hogy amikor akart egy másodikat (nyilván azért, mert élvezte az elsőt) és te meg közölted, hogy menned kell, ezt ő úgy értelmezte, hogy ő nem volt elég jó neked, köszönöd szépen, ennyi volt. És nem csinált drámát, csak szépen lekopott. Erről mit gondolsz?
13/13 anonim válasza:
12#
Én is épp erre gondoltam. Meglepő h ezt csak most írtad. Ez kézenfekvőnek tűnik.
Mivel hamar elsült azt hitte h rossz volt neked. Ő pedig ismét akarta, hogy bizonyítson. Erre te visszautasítottad. Ő pedig azt hitte h azért mert nem volt jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!