Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt ezzel a csajjal? Teljesen meghibbant?
Figyelt kérdés
Egy jóképű, kedves, vicces, jó anyagi körülményekkel rendelkező férfi vagyok. Kezdeményeztem egy lánynál, aki elmondta kerek-perec hogy neki a legjobb barátom tetszik. A barátom csúnya, depressziós, nagyon szegény. Miért ő kell neki?
31 F
2015. szept. 25. 20:49
2/7 anonim válasza:
Ha ilyen rossz véleménnyel vagy a barátodról, minek barátkozol vele? Talán mégsem annyira csúnya és szegény, mint ahogy lefested. Lehet, hogy a csajnak bejön, attól hogy nem Te kellesz neki, még nem biztos, hogy hibbant. Mások is jóképűnek és viccesnek tartanak?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem, de a barátom mindenki szerint lecsúszott.
2015. szept. 25. 22:28
4/7 A kérdező kommentje:
Elmondjam neki hogy mit mondott a lány? Szívem szerint nem tenném, ők meg nem fognak lépni soha.
2015. szept. 25. 22:29
5/7 anonim válasza:
A lánynak lehet nem olyan fontos a pénz és a jó megjelenés. Lehet hogy ő maga is gazdag.
Mindenkit valami más fog meg a másikban erre nincs szabály.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem mondanám hogy gazdag, de nem szenved semmiben hiányt, és nagyon csinos. Mosolygós, kedves, okos, nem értem miért egy ilyen lecsúszott, boldogtalan ember kell neki.
2015. szept. 25. 22:37
7/7 Fish1 válasza:
Hasonló hasonlót vonz. Mi bennük a hasonlóság? És bennetek mi nem hasonlít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!