Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők nem szeretik ha udvarolnak nekik, hanem inkább ők udvarolnak, mi történt, megfordult a világ?
Szóval régen azt szerették a nők, ha vadidegenek fogdossák meg csókolgatják őket? El vagy te tévedve nem kicsit... Bár a ri_bancok lehet. Mert hiába sírnak a pasik, hogy a nőknek csak a rosszfiúk kellenek, nekik is csak a ri_bancok a jók.
De ez végül is nem az én dolgom.
"és azt sem szeretik, ha a férfiak túl hamar nyilvánítják ki nekik az érzéseiket, vagy ha túl hamar nyomulnak rájuk ,már az ismerkedés elején fogdossák, csókolgatják őket ,ez valahogy nem jön be nekik, még ha tetszik nekik a fiú, akkor sem."
Lassan már a 40-es éveimhez közelítek, de ezt az én időmben sem szerettük.
Nem tudom régen hogy volt, de az biztos, hogy valamilyen formában még megvolt a hagyománya annak, hogy a férfi udvarol a nőnek.
Most meg én a saját példámon látom, hogy több lány is szinte már udvarol nekem, nem zavartatják magukat, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Pár éve amikor még nyomultam a lányokra, azok mindig elutasítottak, most meg hogy leszarom őket, le se tudom vakarni magamról őket.
Fogdosás, csókolgatás még jó, hogy nem jön be, ha valaki így indít, vagy túl gyorsan halad. Hozzám valamivel több türelem kell, ennek megvan az oka, a türelmetlen embereknek nem rám van szükségük.
Ha valakitől nem akarok semmit, attól még az apró ajándékokat sem veszem szívesen, és a bókokat is hárítom, ha egyértelmű, hogy azt azért mondja, mert többet akar tőlem, és nem azért, mert mindenkinek bókol alapból.
Egyébként ha valakivel több van köztünk, a flört oda-vissza megy, és az apró figyelmességek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!