Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai nők nem szeretik ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők nem szeretik ha udvarolnak nekik, hanem inkább ők udvarolnak, mi történt, megfordult a világ?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy a mai nők nem igazán vevők a hagyományos udvarlásra(pl. virág,csoki,bókok stb. ezek egyáltalán nem jönnek be náluk), és azt sem szeretik, ha a férfiak túl hamar nyilvánítják ki nekik az érzéseiket, vagy ha túl hamar nyomulnak rájuk ,már az ismerkedés elején fogdossák, csókolgatják őket ,ez valahogy nem jön be nekik, még ha tetszik nekik a fiú, akkor sem. Sokkal inkább az jön be nekik, ha nem foglalkoznak annyit velük, kicsit leszarják őket, nem igénylik, hogy udvaroljanak nekik, inkább kinézik maguknak azt a fiút aki tetszik, és kb. ők udvarolnak neki, de javítsatok ki ha tévedek!

2015. okt. 12. 13:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
26%
Embere válogatja. Én a hagyományos felállást kedvelem. Így is találtam párt.
2015. okt. 12. 13:20
 2/24 anonim ***** válasza:
20%
ez így van! változott a világ de nagyon rossz irányba....
2015. okt. 12. 13:22
 3/24 anonim ***** válasza:
89%

Szóval régen azt szerették a nők, ha vadidegenek fogdossák meg csókolgatják őket? El vagy te tévedve nem kicsit... Bár a ri_bancok lehet. Mert hiába sírnak a pasik, hogy a nőknek csak a rosszfiúk kellenek, nekik is csak a ri_bancok a jók.

De ez végül is nem az én dolgom.

2015. okt. 12. 13:25
 4/24 anonim ***** válasza:
64%
Nahh...én meg nem fogok nőként senkinek udvarolni. PAsik meg azt hiszik, hogy nőknek kell, így majd maradok vénasszony ???
2015. okt. 12. 13:25
 5/24 anonim ***** válasza:
89%
jezusom, most olvasom végig...fogdosás ismerkedés elején nem kell és ez szerinted szörnyű? :D
2015. okt. 12. 13:26
 6/24 anonim ***** válasza:
90%

"és azt sem szeretik, ha a férfiak túl hamar nyilvánítják ki nekik az érzéseiket, vagy ha túl hamar nyomulnak rájuk ,már az ismerkedés elején fogdossák, csókolgatják őket ,ez valahogy nem jön be nekik, még ha tetszik nekik a fiú, akkor sem."

Lassan már a 40-es éveimhez közelítek, de ezt az én időmben sem szerettük.

2015. okt. 12. 13:26
 7/24 A kérdező kommentje:

Nem tudom régen hogy volt, de az biztos, hogy valamilyen formában még megvolt a hagyománya annak, hogy a férfi udvarol a nőnek.

Most meg én a saját példámon látom, hogy több lány is szinte már udvarol nekem, nem zavartatják magukat, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Pár éve amikor még nyomultam a lányokra, azok mindig elutasítottak, most meg hogy leszarom őket, le se tudom vakarni magamról őket.

2015. okt. 12. 13:30
 8/24 anonim ***** válasza:
7%
így van ! el férfiasodtak a mai nők! hála a feiminizmusnak hogy mindenki egyenlő! jah persze!
2015. okt. 12. 13:33
 9/24 A kérdező kommentje:
A fogdosás csókolgatást azért írtam, mert mindenki máshogy udvarol, az csak az egyik primitívebb formája az udvarlásnak. De a mai nőket nem is ez taszítja a legjobban, hanem a normális udvarlás, ha mondjuk virágot veszel neki, kedve vagy vele, bókolsz neki, ajándékot veszel neki, ez kb. öngyilkosság.
2015. okt. 12. 13:36
 10/24 anonim ***** válasza:
84%

Fogdosás, csókolgatás még jó, hogy nem jön be, ha valaki így indít, vagy túl gyorsan halad. Hozzám valamivel több türelem kell, ennek megvan az oka, a türelmetlen embereknek nem rám van szükségük.

Ha valakitől nem akarok semmit, attól még az apró ajándékokat sem veszem szívesen, és a bókokat is hárítom, ha egyértelmű, hogy azt azért mondja, mert többet akar tőlem, és nem azért, mert mindenkinek bókol alapból.

Egyébként ha valakivel több van köztünk, a flört oda-vissza megy, és az apró figyelmességek is.

2015. okt. 12. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!