Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nők nem szeretik ha udvarolnak nekik, hanem inkább ők udvarolnak, mi történt, megfordult a világ?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy a mai nők nem igazán vevők a hagyományos udvarlásra(pl. virág,csoki,bókok stb. ezek egyáltalán nem jönnek be náluk), és azt sem szeretik, ha a férfiak túl hamar nyilvánítják ki nekik az érzéseiket, vagy ha túl hamar nyomulnak rájuk ,már az ismerkedés elején fogdossák, csókolgatják őket ,ez valahogy nem jön be nekik, még ha tetszik nekik a fiú, akkor sem. Sokkal inkább az jön be nekik, ha nem foglalkoznak annyit velük, kicsit leszarják őket, nem igénylik, hogy udvaroljanak nekik, inkább kinézik maguknak azt a fiút aki tetszik, és kb. ők udvarolnak neki, de javítsatok ki ha tévedek!2015. okt. 12. 13:17
21/24 anonim válasza:
21-es.
Erre egyetlen tök egyszerű válasz van,ami megoldás rá.
Nem kell se**fejekkel kezdeni,hanem normális,értelmes férfiakkal és máris tádámm nincsen ilyen gond.Nehéz volt ,ugye?
22/24 anonim válasza:
Valahogy ezt és a hozzászólásokat olvasva idevágónak találom. Jöhet a lepontozás! Az agressziót ki kell élni valahogy.
23/24 anonim válasza:
# 22 Időpont ma 15:37 - gyilkosságra nincs mentség
24/24 anonim válasza:
Én kifejezetten utalom az udvarlast,ha nekem
Csinálja valaki .És alszentnek is tartom hogy elhiteti velem vki h milyen szép stb vagyok aztán más nőket is ugyanúgy megnéz . És ha egy nőnek tetszik egy férfi ,nem kell már a baberjain csucsulnie és várni hogy bele repüljön a sült galamb a szájába ,hanem már lehet aktív és nem
Csak passzív fél.Hál istennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!