Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mai világban a lányok udvarolnak a fiúknak? Miért fordult ekkorát a világ?

Figyelt kérdés

Mai világban semmi romantika nincsen !

Régen a fiúk hónapokat , éveket jártak a lánnyal mire lefeküdtek , vagy ami nagyon durva (ezt csak hallotam öregektöl ) , meztelenül látták végre a szerelmüket !

2009. szept. 7. 22:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Ez egy két személyes társasjáték.Ha a lány természetesnek veszi,hogy egy hónap után vagy még elöbb lefeküdjön a sráccal,akkor mi a fenének teperne a srác jobban,hisz ez a sült galamb tipikus esete.Csak kinyitja a száját és már repül is bele. Szóval úgy gondolom,hogy nagyon sok múlik a lány hozzáállásán.Ha ő többre becsüli magát,akkor többet is fog kapni.Lehet,hogy nem lesz 30 pasija,csak 3,de valószinüleg minőségben jobbakat fog ki :))
2009. szept. 7. 22:21
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
Ne ezen agyalj! Ez már lejárt lemez! Ma már a nők vezető pozíciót töltenek be, politizálnak és rengeteg olyan dolgot elvárnak tőlük, amit régen a férfiaktól. Ne ezt emeld ki a régi világból, mert az nagyon más volt. Ez egy folyamat, amit nehéz megmagyarázni. Amúgy jól látod, rengeted a könnyen kapható lány és már 1 fiú sem udvarolna évekig, inkább elmenne a következő lánnyal, akire nem kell annyit várni. EZ VAN.
2009. szept. 7. 22:22
 3/19 anonim válasza:
100%

Hát mert a fiuk kezdenek el lányosodni. ez elég gáz.

Meg sok tini már riban*kodik 13 évesen.

Meg mert ez a 21.század:média stb...

Meg más nem jut eszembe most de szomorú az biztos...

2009. szept. 7. 22:22
 4/19 anonim ***** válasza:
57%

Ef. 5,22 Az asszonyok engedelmeskedjenek férjüknek, mint az Úrnak;

1Pt. 3,7 És ugyanígy, ti férfiak is, megértően éljetek együtt feleségetekkel, mint a gyengébb féllel, adjátok meg nekik a tiszteletet mint örököstársaitoknak is az élet kegyelmében, hogy a ti imádkozásotok ne ütközzék akadályba.

1Kor. 11,7 Mert a férfinak nem kell befednie a fejét, mivel ő az Isten képe és dicsősége, az asszony ellenben a férfi dicsősége. [1Móz 1,26-27]

2009. szept. 7. 22:24
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

egyet kell értsek az ellőttem szólóval

Ráadásul ez a játék eléggé érdekes szituációkat tud szülni.

Én például utáltam mindígis ha valakit könnyen megkaphattam... Szépszavak, aztán már mehet is a menet. ez komolytalan.

Akiért teperni kell, akinek esze van, és oda kell figyelni, nos, lehet hogy biológiailag ő is ugyanolyan nőnemű egyed. de ég és föld van lány és lány között.

A fordulásról pedig annyit hogy ez bizony egy ilyen tendencia. Elkezd rohanni a világ, és sokan azthiszik, hogy nem éri meg megállni egy percre megszagolni egy rózsát...

2009. szept. 7. 22:24
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az azért nincs, hogy a lányok udvarolnak. Valóban mostmár nem számít illetlenségnek, ha a lány kezdeményez, ezért ez néha meg is történik. Inkább az van, hogy a fiúk valóban kisebb intenzitással udvarolnak. EGyrészt mert nagyon sok lánynál könnyen célt lehet érni, vagy ha nem akkor könnyű olyat találni, aki viszont könnyű. Felgyorsult a világ, több találkozás, érintkezés történik, de azok felszínesebbek, ez nem kedvez a mély érzéseknek és a lányok se nagyon kéretik magukat, ezért minden felszínesebb lett. Ráadásul szerintem a lányok egyre nagyobb részénél alakult ki az, ami eddig inkább csak a fiúkra volt jellemző, hogy a szexuális teljesítményükkel igazolják saját férfiasságukat/nőiességüket. A szexuális forradalom félreértelmezése ez. Nem az történik, hogy egyszerűen kizárják az elavult prüdériát a szexből és élvezni akarják a nők és a törvényt kiakarják iktatni a dologból. Sajnos ehelyett a szex inkább leértékelődött egy élvezeti cikk lett pusztán sokak életében, mint egy jó kaja és maszturbáció helyett inkább közmegegyezéssel csinálják, ami amúgy nagyrészt a fiúknak jó, de elhitetik a lányokkal, hogy menők és bevállalósak, ha megteszik, amit kérnek, viszont a dolog után egyáltalán nem tisztelik őket. Minél több lány megy bele, annál kisebb dolog lesz a szex és annál kisebb tiszteletet várhat el az egész női nem, mert a férfiak ezt általánosítják.
2009. szept. 7. 22:29
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
A mai lányokban nincs semmi büszkeség és önérzet.Attól félnek,ha nincs fiújuk,akkor nem is lesz,és ha nem fekszenek le vele azonnal,akkor elveszítik.Pedig ha egy rendes fiúval kerülnek össze,azt inkább taszítja ez a viselkedés.
2009. szept. 7. 22:29
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

furcsa, de a mostani párommal nem feküdtem le 2 nap után. sőőt. kb 1 év után, de ennek nem az volt az oka, h frigid szűz.icsa vagyok :) viszont már a megismerkedésünk estéjén csókolóztunk. :)

sokkal jobban megbecsül így, mintha már első este megfektetett volna...

2009. szept. 7. 22:30
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

igen minek teperjek, ha könnyen kapható..

Mellesleg személyes tapasztalat, h ha tényleg "udvarolsz" egy csajnak állatira nagyképű lesz meg bunkó,én kettőnek "udvaroltam" eddig,mindkettő az lett:S

El voltak maguktól szállva, h jaj ez a hülye h jön utánam, vagyis úgy nézett ki a dolog h a szemembe jaj olyan aranyos vagy h nem olyan vagy mint a többi fiú bla bla bla.

Aztán ismerősöktől hallottam vissza, h nekik már nem ezt mondja hanem azt h "úgy bele vagyok zúgva, meg azt csinál velem amit akar hát látjátok ti is nem h h jön utánam", aztán ők is megutálták mert előtte nem ilyen volt,aztán a vége az lett h belenéztem az msn beszélgetéseibe,ott is leírta az egyik barátnőjének, szal péntekre megbeszéltem vele egy randit, el is jött,csak az volt gáz h én akkor már más csajjal voltam a szórakozóhelyenXD szal kicsit égett a pofája:D

Ugyhogy én akkor eldöntöttem h soha többet;)

2009. szept. 7. 22:33
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Elég szomorú olvasni,hogy a lányok mit tesznek a srácokkal. Mindig azt hallani,hogy a fiúk hogy kihasználják őket stb,pedig ebből az utolsó hozzászólásból is lehet látni,hogy a lányok is tudnak kegyetlenek lenni és megalázni a másik nemet.

Az utolsó hozzászólónank mondom,hogy kérlek ne általánosíts,még vannak rendes lányok,higgy benne!Eddig nem volt szerencséd,de lehet,hogy következőre egy rendes lányt fogsz ki,de a sérelmeid miatt te fogod bántani őt.Ne tedd! Sok szerencsét,hogy megtaláld!

2009. szept. 7. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!