Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a mai világban a lányok udvarolnak a fiúknak? Miért fordult ekkorát a világ?
Mai világban semmi romantika nincsen !
Régen a fiúk hónapokat , éveket jártak a lánnyal mire lefeküdtek , vagy ami nagyon durva (ezt csak hallotam öregektöl ) , meztelenül látták végre a szerelmüket !
Hát mert a fiuk kezdenek el lányosodni. ez elég gáz.
Meg sok tini már riban*kodik 13 évesen.
Meg mert ez a 21.század:média stb...
Meg más nem jut eszembe most de szomorú az biztos...
Ef. 5,22 Az asszonyok engedelmeskedjenek férjüknek, mint az Úrnak;
1Pt. 3,7 És ugyanígy, ti férfiak is, megértően éljetek együtt feleségetekkel, mint a gyengébb féllel, adjátok meg nekik a tiszteletet mint örököstársaitoknak is az élet kegyelmében, hogy a ti imádkozásotok ne ütközzék akadályba.
1Kor. 11,7 Mert a férfinak nem kell befednie a fejét, mivel ő az Isten képe és dicsősége, az asszony ellenben a férfi dicsősége. [1Móz 1,26-27]
egyet kell értsek az ellőttem szólóval
Ráadásul ez a játék eléggé érdekes szituációkat tud szülni.
Én például utáltam mindígis ha valakit könnyen megkaphattam... Szépszavak, aztán már mehet is a menet. ez komolytalan.
Akiért teperni kell, akinek esze van, és oda kell figyelni, nos, lehet hogy biológiailag ő is ugyanolyan nőnemű egyed. de ég és föld van lány és lány között.
A fordulásról pedig annyit hogy ez bizony egy ilyen tendencia. Elkezd rohanni a világ, és sokan azthiszik, hogy nem éri meg megállni egy percre megszagolni egy rózsát...
furcsa, de a mostani párommal nem feküdtem le 2 nap után. sőőt. kb 1 év után, de ennek nem az volt az oka, h frigid szűz.icsa vagyok :) viszont már a megismerkedésünk estéjén csókolóztunk. :)
sokkal jobban megbecsül így, mintha már első este megfektetett volna...
igen minek teperjek, ha könnyen kapható..
Mellesleg személyes tapasztalat, h ha tényleg "udvarolsz" egy csajnak állatira nagyképű lesz meg bunkó,én kettőnek "udvaroltam" eddig,mindkettő az lett:S
El voltak maguktól szállva, h jaj ez a hülye h jön utánam, vagyis úgy nézett ki a dolog h a szemembe jaj olyan aranyos vagy h nem olyan vagy mint a többi fiú bla bla bla.
Aztán ismerősöktől hallottam vissza, h nekik már nem ezt mondja hanem azt h "úgy bele vagyok zúgva, meg azt csinál velem amit akar hát látjátok ti is nem h h jön utánam", aztán ők is megutálták mert előtte nem ilyen volt,aztán a vége az lett h belenéztem az msn beszélgetéseibe,ott is leírta az egyik barátnőjének, szal péntekre megbeszéltem vele egy randit, el is jött,csak az volt gáz h én akkor már más csajjal voltam a szórakozóhelyenXD szal kicsit égett a pofája:D
Ugyhogy én akkor eldöntöttem h soha többet;)
Elég szomorú olvasni,hogy a lányok mit tesznek a srácokkal. Mindig azt hallani,hogy a fiúk hogy kihasználják őket stb,pedig ebből az utolsó hozzászólásból is lehet látni,hogy a lányok is tudnak kegyetlenek lenni és megalázni a másik nemet.
Az utolsó hozzászólónank mondom,hogy kérlek ne általánosíts,még vannak rendes lányok,higgy benne!Eddig nem volt szerencséd,de lehet,hogy következőre egy rendes lányt fogsz ki,de a sérelmeid miatt te fogod bántani őt.Ne tedd! Sok szerencsét,hogy megtaláld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!