Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mai világban a lányok udvarolnak a fiúknak? Miért fordult ekkorát a világ?

Figyelt kérdés

Mai világban semmi romantika nincsen !

Régen a fiúk hónapokat , éveket jártak a lánnyal mire lefeküdtek , vagy ami nagyon durva (ezt csak hallotam öregektöl ) , meztelenül látták végre a szerelmüket !

2009. szept. 7. 22:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja és 25/L voltam.
2009. szept. 7. 22:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Az van kedves kérdező, hogy ma már nem asszonyt kell választani aki tud főzni meg egyebek, Férfi manapság már semmi alapján nem választ, hanem őt választják. És ugye az elvárásoknak meg kell felelni, és akkor már udvaroljon a nő ha ő olyat akar amilyet, válogasson úgy, hogy ő választ, nem úgy hogy 20 pali kinyalja a seggét udvarlással és a 21. lesz az akire azt mondja oké jó megfelel. Egyszerűbb is nem? Meg emancipancimanci van már manapság, ha kiharcolták maguknak akkor dolgozzanak meg udvaroljanak ! Am a nőknek is van egy ilyen pasigyűjtő mániájuk, és mintha élvezettel dobnák ki az első tucatot míg nem rájönnek hogy egyszer meg kell halni, és valamelyik ott ragad a csapdában !
2009. szept. 7. 22:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
az a baj, amíg a tévében is az olyan filmek a menők, mint pl a szex és new york, ahol a 40es nők is csokorba gyűjtik a f*szikat, akkor a fiatalok miből meg hol tudnák megtanulni az erkölcsös viselkedést? amikor náluk is már az a gáz ha vki még 14 évesen szűz, mert a többi kis p*csa már összefeküdt a barátjával, rosszabbik esetben akkor már ki tudja hanyadikkal! Akkor a srácok szemével nézve miért küzdenének egy olyan lányért aki nem egynumerás hanem tényleg időbe kerülne megkapni őt? persze idővel belátják hogy mégiscsak az olyan lány ér többet aki nem mondhatja el magáról hogy már egy egész focicsapat megkapta!
2009. szept. 7. 22:52
 14/19 anonim ***** válasza:
37%

22:39esnek üzenem, h teljesen mindegy:)

Azóta már tudom h olyan csaj úgyse fogok találni,de mondjuk ez nem a ti hibátok:D

Talán én tettem túl magasra a mércét:)

Szal ne legyen ribanc,de azért jó legyen az ágyban,legyen természetesen szép,de azért legyenek műkörmei, legyen okos,de nálam ne legyen okosabb,ja és tudjon főzni:)

Ugye milyen egyszerű dolgom lesz?XDXDXD

2009. szept. 7. 22:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
22:54-es: És te mit adsz cserébe? :)))
2009. szept. 7. 23:17
 16/19 anonim ***** válasza:

nekem még sosem udvarolt lány, nem tudom az milyen. O_o

de az is igaz, hogy biztos nem tudnék hónapokat várni a szexre, a türelem nem az én műfajom.

F/24

2009. szept. 8. 01:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Tudod ez azért van így mert a fiúk többsége, nem hordja fent az orrát mint a lányok, hogy azt se mondják a fiúknak hogy fogd meg a f%%om, fiúk legalább megmondják hogy bocsi de nem, ez az egyik a másik az a felfogás, hogy "úgysem tetszenék neki"...., harmadik : azt mondod nem feküdtek le egymással 2 hét után, ezzel bizony egyetértek, de szted az ember mit gondoljon , amikor 12éve ideírja, hogy a barátőm nem sz%p le mit csináljak?:S
2009. szept. 8. 08:21
 18/19 anonim ***** válasza:

"Miért fordult ekkorát a világ?"

Egyenjogúságról hallottál már? Nem "női" egyenjogúság - csak simán egyenjogúság.

Érted is, hogy mit jelent ez a szó?

2009. szept. 8. 20:48
 19/19 anonim ***** válasza:

mert nem nyomják el nőket..pedig párnak nem ártana még a réi szép idő!!Egy csaj ugy nyomlt a barátomra h ottvoltam,nem szégyelltea pofáját,h mé az ő palija is kint volt a diszko előtt..na mind1 a lényeg h megletünk verve,főleg a párom mert a kis r.ibi azt kamuzta h az én barátom a.nyázta megpiszkálta stb..

ebből látszik h volt oka h miért nyomták el a nőket anno.. meg az araboknál az a ruha stb.

én soha de soha nem égetném azzal magam h nyomuljak 1 pasira!!

Ha megakar d.ugni akkor szerezzen meg,küzdjön :p

2009. szept. 8. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!