Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai nők nem szeretik ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nők nem szeretik ha udvarolnak nekik, hanem inkább ők udvarolnak, mi történt, megfordult a világ?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy a mai nők nem igazán vevők a hagyományos udvarlásra(pl. virág,csoki,bókok stb. ezek egyáltalán nem jönnek be náluk), és azt sem szeretik, ha a férfiak túl hamar nyilvánítják ki nekik az érzéseiket, vagy ha túl hamar nyomulnak rájuk ,már az ismerkedés elején fogdossák, csókolgatják őket ,ez valahogy nem jön be nekik, még ha tetszik nekik a fiú, akkor sem. Sokkal inkább az jön be nekik, ha nem foglalkoznak annyit velük, kicsit leszarják őket, nem igénylik, hogy udvaroljanak nekik, inkább kinézik maguknak azt a fiút aki tetszik, és kb. ők udvarolnak neki, de javítsatok ki ha tévedek!

2015. okt. 12. 13:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nagy butaság általánosan kijelenteni, hogy "a mai nőknek ez kell, az kell, hurr-durr". Ilyen alapon mondhatnánk, hogy a mai férfiaknak csak az kell, hogy kirakjam a nem létező melleim egy gigászi dekoltázsban, és pucsítsak a tangás hátsómmal egy átlátszó leggingsben. Neked nem ez kell? Hát, nekem sem az kell, amit te leírtál. Emberekről beszélünk, különböző igényekkel és érzésekkel, véleményekkel, nem egy homogén "női massza" és "férfi massza" témáról.

A vőlegényem kedvéért elhagytam a korábbi pasim, és nem bunkósággal "lopott el" a volt pasimtól, hanem kedvességgel, udvarlással. Virágok, bókok, csoki, meghívások, odafigyelés, törődés, a klasszikus értelemben vett udvarlás. Nyilván bátorítottam és szívesen vettem mindezt, de a módját ő választotta meg- sikeresen.

Nálam sosem működött ez a lecarós stratégia. Ha valaki nem foglalkozik velem, akkor azt elkönyvelem úgy, hogy nem érdeklem, és ilyenformán időt és energiát sem áldozok rá. Vannak, akiket meg érdeklek, azokkal foglalkozom. Annyi, hogy én visszajelzéseket is adok, nem vagyok híve a játszadozásoknak, egyik oldalról sem, nyitott könyv vagyok.

Az első randikon én sem veszem jó néven a csókolgatásokat és taperolásokat, és szerintem a legtöbbeknek ez nem tetszik.

De ha egy férfi amúgy felkeltette az érdeklődésem, szimpatikus, ilyesmi, akkor csak azzal tudja elrontani a dolgokat, ha azt érzem, hogy nem én kellek neki, vagy simán csak durva, erőszakos, lenéző, ilyenek. Egy tisztelettudó, udvarias férfi kitűnik a tömegből, érdekesebb és vonzóbb lesz, mint valaki, aki valami PUA könyv meg pár rossz választása alapján beskatulyázza a teljes női nemet, hogy nekünk márpedig nem jó a másik, csak és kizárólag ez a módszer hatásos.

2015. okt. 12. 14:42
 12/24 anonim ***** válasza:
51%
Egyetértek a 11-es válaszolóval. Akikről te írsz, azoknak is megvan a párja a férfiak között. Zsák a foltját... Meg kell találni azt a réteget, akik hagyományos elveket vallnak, mert van ilyen. Nőként is nehéz intelligens, határozott és udvarias férfit találni, aki tudja mit akar és nem várja el a nőtől, hogy ő kezdjen el udvarolni. Megjegyzem elvből soha nem kezdenék egy férfinak udvarolni, még ha emiatt több év magányra lennék ítélve sem. Azok a lányok, akiket leírsz, annyit is érnek. Az emberek többségére is érvényes a haranggörbe. Tehát, a többsége az embereknek középszerű, így ők az a réteg, akiből a Való Világ, Éden Hotel és társai megélnek. Erre van igényük. Tőlük miért vársz intelligenciát és fejlett udvarlási szokásokat?
2015. okt. 12. 15:00
 13/24 A kérdező kommentje:

"Nőként is nehéz intelligens, határozott és udvarias férfit találni, aki tudja mit akar "

Hát persze hogy nehéz, mert egy csomó lány elutasítja azokat a férfiakat akik határozottan és/vagy udvariasan közelednek hozzájuk, ezek után nem csoda, ha a férfiak is egyre inkább meggondolják, hogy hogy közeledjenek egy nőhöz.

2015. okt. 12. 15:14
 14/24 MolotovPunk ***** válasza:
100%

Egyenjogúság van,tehát manapság mindenki udvarolhat és kezdeményezhet.

Nem tudom miért kell ebből egyeseknek ekkora cirkuszt csinálni...

Az pedig teljesen magánügy,ki kezdeményez és milyen módon udvarol.

Nekem volt már életem során többször olyan,hogy nő kezdeményezett,mert tetszettem neki aztán később össze is jöttünk,mert nekem is tetszett a lány.

2015. okt. 12. 16:03
 15/24 anonim ***** válasza:
16%

"Nőként is nehéz intelligens, határozott és udvarias férfit találni, aki tudja mit akar "

Ez nem igaz. Olyat nehéz találni a nőknek,akik ezek mellett még legyenek jóképűek,izmosak minimum.Ja hát igen,ennyi igénnyel már hova...

Szóval ha nem csak azokat vennék észre,a legjóképűbb,izmosakat, hanem egy átlagos kinézetű srácot is,aki ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik,akkor baromira nem lenne nehéz nekik ilyet találni.

Kapásból tudnék mutatni a környezetemben 10-15 ilyen férfit,akit amúgy sz*rba sem vesznek a nők,mert nem jóképű,izmos gyerek.Hanem egy átlagos kinézetű,teljesen normális srác.

Ennyit erről...

24/F

2015. okt. 12. 18:39
 16/24 anonim ***** válasza:
79%
Én nem soroltam fel az általad kiegészítetteket... Nálam a fenti kettő nem szempont. Számomra legyen vonzó, ennyi elég. A vőlegényem sem izmos, sem nem modell arcú, de nekem vonzó és ez pont elég. Az én felsorolt tulajdonságaimmal rendelkezik. Neki is vannak ilyen prioritások, amikkel meg én rendelkezem. Ez pont elég a szerelemhez.
2015. okt. 12. 18:55
 17/24 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, nem tudom, te hol élsz, vagy szoktad-e ezt az oldalt olvasgatni, de akadnak férfiak, akik azt vallják, hogy feminizmus van, minek kezdeményezzenek, igenis elvárják, hogy a nő tegye meg az első lépést. Te érted őket? :-)
2015. okt. 12. 20:14
 18/24 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező Te nagyon sötét vagy! Nőt valószínűleg még életedben nem láttál!

60 éves vagyok, de ha flörtölök a csajokkal, (nem komolyan, mert nem igazán akar tőlem egy 18 éves lányka semmit!/én sem akarok, csak jó lenne :-)) mindig az jön vissza, hogy jó érzés mert a "mai" tapló fiúk nem tudnak udvarolni, flörtölni, bókolni! Nyomulnak mint egy barom!

2015. okt. 12. 20:22
 19/24 anonim ***** válasza:
17%

Aki tudna udvarolni,az nem elég jóképű a nők szerint,meg unalmas,csúnya stb...

Akitől meg várnák a nők az udvarlást,azoknak meg nincsen szükségük sem rá,mert minden ujjukra jut 100 másik nő is...

Ennyit erről.

24/F

2015. okt. 12. 20:23
 20/24 anonim ***** válasza:
97%

A férjem magas, vékony, inkább inas mint izmos.

Édesapám, aki klasszikus redneck, el is könyvelte gyenge, beteges embernek. Holott annyit eszik és dolgozik, mint egy ló.

A kedvességével és a határozottságával (és a gyönyörű kék szemeivel) vett le a lábamról.

Elárulom miért nem szeretik a nők ma már az ilyen udvarlási ajándékokat: mert tele vannak elvárással.

Egy bonbon -virág kombó, mit ad isten egy vacsora... Sok pasi már úgy kezeli a helyzetet, hogy minimum egy laza cidával tartozunk neki.

Nemrégiben tettem is erről fel egy kérdést, ugyanis egy barátnőm mostanában kezdett újra randizni és egy rakás S fejjel sikerült összefutnia.

A válaszolók javarészt azt tanácsolták, inkább ne fogadjon el a nő semmit.

2015. okt. 12. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!