Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most miert történt? Valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most miert történt? Valaki felvilágosítana?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kb 1 hete megismerkedtem egy társkeresőn egy fiúval. 3. Randi utan fel mentem es megtörtént a szex. Azóta nem keresett es sehol nem érhető el. Ugy gondolom 3. Randi utan mar meg kell történie es nem hiszem hogy könnyen adtam volna magam, vagy megis es azért nem keres? Esetleg a szex volt neki rossz? De hiszen hamar elment es akart egy másodikat is, csak mar jönnöm kellett el, ugy voltam velejárója találkozunk meg. En mar nem ertem ha valóban erre ment miert nem közölte elsőnek es miert tepert a 3. Randiig? Az elso kettőn meg csak csók se történt.

2015. okt. 26. 19:15
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja es en nem keresem/kerestem ugy vagyok vele ez nem a no feladata. Esetleg ezt tettem rosszul?
2015. okt. 26. 19:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyen igazam,de lehet,hogy csak egy futó kaland voltál neki.
2015. okt. 26. 19:33
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Fuuu, az aztán sok teperés, 3 randi! Csoda, hogy bele nem halt!
2015. okt. 26. 19:35
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
"Fuuu, az aztán sok teperés, 3 randi!" Pláne, ha egy-két héten belül lezajlott mindhárom randi :)
2015. okt. 26. 19:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem szokás ám az első randin bejelenteni :)
2015. okt. 26. 19:40
 6/13 A kérdező kommentje:
A tepperest arra értettem hogy mikor ideje engedte irt hivott nagyon érdeklődő volt. Miert kell az emberbe egyből bele kötni?????
2015. okt. 26. 19:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk megismerkedtel vele a tarskereson mult hetfon. Kedd, szerda, csutortok randi, szex. Es szerinted ez nem volt tul gyors? Persze, hogy nem erheto el, megkapta amit akart.
2015. okt. 26. 21:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Már az is gyors,hogy egy hét után találkoztatok.Lehet,hogy a harmadik randin feküdtél le vele,ezzel nem is lenne baj,csakhogy mindhárom randi egy hét alatt zajlott le.Gondolkodj.Vajon miért nem elérhető sehol?
2015. okt. 26. 21:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
most nem piszkálva hanem megértve téged: a sráccal lefeküdtél, de neki nem volt jó. nem akart megbántani azzal hogy ezt elmondja, de hogy nem tudod elérni az ezt jelenti. nem akar tőled semmi többet. ennyi volt. te is jobban jársz így, ne aggódj emiatt
2015. okt. 27. 20:36
 10/13 anonim ***** válasza:
42%
sajnos ennek nincs annyira köze a szexhez és a randik számához. nekem két komoly kapcsolatom volt eddig, évekig tartottak, és mindkettővel úgy alakult, hogy már az első randin volt szex. talán érzelmileg/szellemileg nem volt meg az összhang.
2015. okt. 27. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!