Csokiciszta? Valaki felvilágosítana, akinek már volt ilyen, hogy műtötték-e vagy mi történt?
Ma voltam nőgyógyásznál, és a bal petefészkemnél találtak 3 cisztát egy 6cm-est és két 4 cm-est... Bevérzett tömlőnek mondta az orvos, de aztmondta várjam meg a következő mensit, és ha elmúlt menjek vissza kontrollra, hogy ott vannak-e még. (2 hét) Hát köszi... nem hiszem hogy 3 ekkora csokiciszta csak úgy elmúlna. Arról nem is beszélve, hogy folyamatosan fáj. :( Valaki tanács? Ha műtenek, akkor mit csinálnak velem pontosan? Be vagyok sz@rva nagyon :(
22 éves lány
Ha tényleg csokiciszta, ami endometriózis miatt alakul ki, akkor nem fog elmúlni és meg kell műteni.
De lehet, hogy nem az, és felszívódik magától.
Nekem is azt hitték a 4,5 cm-es cisztámra, hogy csokiciszta, meg is akartak műteni még aznap vagy következő nap. Elmentem a saját dokimhoz, ő azt mondta várjunk egy hónapot, lehet, hogy felszívódik. És felszívódott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!