Valaki felvilagositana a kontaktlencsekrol egy kicsit? :D
Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy 2havonta cserelni kell ez igaz? Abszolut kezdo vagyok ebben a dologban, viszont szeretnek venni egy szines kontaktlencset es emiatt szeretnek egy kisebb felvilagositast kapni. Alapbol semmi baja nincs a szememnek de telire ugy gondoltam egy kis szinvaltozas jo buli :).
19/f
2010. dec. 17. 15:30
1/6 anonim válasza:
ha olyan típusút veszel, akkor 2 hónapig hordhatod. a hónaposak jobb minőségűek. azt mondják minél kevesebb ideig kell hordani, annál kényelmesebb. mindig tiszta kézzel kezeld, meg fognak tanítani mindenre és minden kérdésedre válaszolnak az optikában... lehetőség szerint ne aludj benne és vegyél nedvesítő szemcseppet, mert sokak szeme hajlamos kiszáradni a lencsétől. 7 éve hordok kontaktlencsét, eddig nem volt vele bajom.
2/6 A kérdező kommentje:
rendben, koszi
2010. dec. 17. 15:39
3/6 anonim válasza:
nekem volt színes 3 havi lencsém. amit 3 hónapon keresztül lehetett hordani, na persze éjszakára kivenni. de ebből is van rengeteg fajta. van egyszer használatos is, asszem van éves is.
4/6 A kérdező kommentje:
es milyen fajtat javasoltok ha csak neha, illetve bulikban hordanam?
2010. dec. 17. 15:45
5/6 anonim válasza:
Ha nem hordanád mindig, szerintem vegyél simán hónaposat. Az én lencsém dobozára eleve rá van írva hogy 2014-ig jó/használható, mégis havi lencse..szóval fura. De pl mivel perpill nem tudok újat venni és egy darab maradt nekem, ezt is már 3 hónapja hordom és semmi bajom se nekem se a lencsének.
6/6 anonim válasza:
Ha csak alkalmanként hordod ,vegyél napi eldobható lencsét.Ez a legegészségesebb, és még folyadék sem kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!