Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire fontos hogy egy 20-as évei elején járó férfi tapasztalt legyen párkapcsolati szempontból?
Szerintem ezen nincsen semmi szégyellnivaló. Nekem egyáltalán nem fontos.
Én sem vagyok kellőképpen tapasztalt ilyen témában.
Ez teljesen személyiségfüggő, hogy kinek mennyire lehet kitárulkozni. Tapasztaltabb csajnál nyilván nem feltétlenül jó pont, ha valaki nem jártas a dolgokban,de ha két ember első egymásnak, abból biztos nem származik semmilyen komplikáció.Akikkel én randiztam, azok nem hazudtak, de ügyesen átugrották az exek témáját, amit se szoktam firtatni, mert már nem ők a lényeg. Volt, hogy utólag vallották be, milyen kevés tapasztalatuk volt előttem, amit én kisugárzás alapján többnek gondoltam... :D
Ha pedig magára a kapcsolati tapasztalatlanságra utalsz Kérdező: mondjuk úgy 30 éves korig nálam még nem ciki, ha valakinek kevés kapcsolata volt, vagy egyáltalán nem volt még. Afelett már elgondolkodom, ha valakinek sosem volt partnere...
21 / N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!