Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 on éves nők, nektek mennyire fontos a vonzalom kialakulásához, hogy a férfi értsen a flörtöléshez?
Meg nem igazán értem a lényegét a dolognak, hiába olvastam utána.
Ez egy részlet egy olvasmányból, de nem írtak hozzá példákat, hogy megértsem a lényegét.
Segítenétek?
Legyünk provokatívak! A verbális flörtölés lényege, hogy mindig legyünk provokatívak. Tegyünk utalásokat arra, amit szeretnénk, de soha ne mondjuk ki kerek perec. Használjunk sok feltételes módot pl. „Még az is lehet!”, „Ki tudja, talán akarom!”!
Kérdezzünk sokat, tartsuk fenn a figyelmet! A provokatívsághoz hozzátartozik, hogy mindig kérdezzünk vissza, de ezt se egyértelműen tegyük pl. „Miért te szeretnéd?” „Te gondoltál rá?” „Neked tetszene?”! A flört szépsége, hogy mindkét fél tudatosan tartózkodik tőle, hogy egyértelműen kimondja mit is akar, mégis mindketten ezt próbáljátok meg kihúzni a másikból. Ha két ember egy hullámhosszon van a flörtölésben az már önmagában is bizsergetően és hátborzongatóan jó élmény lehet.
Ja meg nem tudom, hogy komolyan vagy viccesen mondjam,ha pl. egy bárban leülnék egy lány mellé, és azt mondanám: "Szia! Biztos sok kellemetlen alak támadt már be az este folyamán, gondoltam megvédelek tőlük"
felejtsd el ezeket szerintem is, és próbáld meg önállósan, ahogy belőled jön, a saját szavaiddal
az elején még biztos lesznek csalódások, de bele lehet jönni
ez így annyira erőltetett
Látom, már megírtátok neki, hogy mennyire gáz az utolsó mondat. :P
Különben ha kicsit esetleg, ám helyes srác vagy, az is hatásos tud lenni. Legalábbis nálam biztosan.
Oké értem, hogy hülyén hangzik a mondat, csak egy példa volt.
azt érdekelt volna hogy az ehhez hasonló dolgokat vagy mondjuk konkrétan ezt komolyan mondjam vagy viccesen?
Meg eleve nem tudom mikor kell komolynak lennem és mikor viccesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!