Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 on éves nők, nektek mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 on éves nők, nektek mennyire fontos a vonzalom kialakulásához, hogy a férfi értsen a flörtöléshez?

Figyelt kérdés

Meg nem igazán értem a lényegét a dolognak, hiába olvastam utána.

Ez egy részlet egy olvasmányból, de nem írtak hozzá példákat, hogy megértsem a lényegét.

Segítenétek?

Legyünk provokatívak! A verbális flörtölés lényege, hogy mindig legyünk provokatívak. Tegyünk utalásokat arra, amit szeretnénk, de soha ne mondjuk ki kerek perec. Használjunk sok feltételes módot pl. „Még az is lehet!”, „Ki tudja, talán akarom!”!

Kérdezzünk sokat, tartsuk fenn a figyelmet! A provokatívsághoz hozzátartozik, hogy mindig kérdezzünk vissza, de ezt se egyértelműen tegyük pl. „Miért te szeretnéd?” „Te gondoltál rá?” „Neked tetszene?”! A flört szépsége, hogy mindkét fél tudatosan tartózkodik tőle, hogy egyértelműen kimondja mit is akar, mégis mindketten ezt próbáljátok meg kihúzni a másikból. Ha két ember egy hullámhosszon van a flörtölésben az már önmagában is bizsergetően és hátborzongatóan jó élmény lehet.

Ja meg nem tudom, hogy komolyan vagy viccesen mondjam,ha pl. egy bárban leülnék egy lány mellé, és azt mondanám: "Szia! Biztos sok kellemetlen alak támadt már be az este folyamán, gondoltam megvédelek tőlük"

2012. nov. 17. 18:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne túráztasd magad. A flörtölést, másik nemmel való kapcsolatteremtést nem idióta magazinokból meg ehhez hasonló "szakirodalmakból" lehet megtanulni. Meg ha ilyen szöveget tolnál mint amit az utolsó sorban írtál, belőlem kitörne a nevetés, annyira erőltetett. Szóval minden lenne, csak épp nem vonzó. Nem lehet ezt megmondani, milyen szöveg a nyerő. Ez azon múlik, hogy amúgy a pasi első blikkre mennyire fog meg. Ez kb. 3 másodperc...
2012. nov. 17. 19:03
 2/11 anonim ***** válasza:
tudod mit, hagyd a francba! ha ennyire nem a stílusod, akkor felesleges.
2012. nov. 17. 19:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondatot semmikép nem ajánlom. Egyébként a laza beszélgetés közepette tett provokatív megjegyzések egy idő után besokallnak tehát azzal is csak mértékkel. ha ezeket figyelembe veszed és nem sokat mondasz magadról de róla többet kérdezel az jó mert úgy fogja érezni a partner, hogy ő a fontos. Szerintem ez nem betanulhtó maximum kitapasztalható. Sok sikert!
2012. nov. 17. 19:05
 4/11 anonim ***** válasza:

felejtsd el ezeket szerintem is, és próbáld meg önállósan, ahogy belőled jön, a saját szavaiddal

az elején még biztos lesznek csalódások, de bele lehet jönni

ez így annyira erőltetett

2012. nov. 17. 19:07
 5/11 anonim ***** válasza:
első nagyon igaz
2012. nov. 17. 19:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Látom, már megírtátok neki, hogy mennyire gáz az utolsó mondat. :P

Különben ha kicsit esetleg, ám helyes srác vagy, az is hatásos tud lenni. Legalábbis nálam biztosan.

2012. nov. 17. 19:45
 7/11 anonim ***** válasza:
esetleg az esetleg helyett :D megártott a szöveg :P
2012. nov. 17. 19:46
 8/11 anonim ***** válasza:
szóval esetleN, na...:D
2012. nov. 17. 19:46
 9/11 A kérdező kommentje:

Oké értem, hogy hülyén hangzik a mondat, csak egy példa volt.

azt érdekelt volna hogy az ehhez hasonló dolgokat vagy mondjuk konkrétan ezt komolyan mondjam vagy viccesen?

Meg eleve nem tudom mikor kell komolynak lennem és mikor viccesnek.

2012. nov. 17. 19:53
 10/11 anonim ***** válasza:
fontos
2012. nov. 17. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!