Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 on éves nők, nektek mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 on éves nők, nektek mennyire fontos a vonzalom kialakulásához, hogy a férfi értsen a flörtöléshez?

Figyelt kérdés

Meg nem igazán értem a lényegét a dolognak, hiába olvastam utána.

Ez egy részlet egy olvasmányból, de nem írtak hozzá példákat, hogy megértsem a lényegét.

Segítenétek?

Legyünk provokatívak! A verbális flörtölés lényege, hogy mindig legyünk provokatívak. Tegyünk utalásokat arra, amit szeretnénk, de soha ne mondjuk ki kerek perec. Használjunk sok feltételes módot pl. „Még az is lehet!”, „Ki tudja, talán akarom!”!

Kérdezzünk sokat, tartsuk fenn a figyelmet! A provokatívsághoz hozzátartozik, hogy mindig kérdezzünk vissza, de ezt se egyértelműen tegyük pl. „Miért te szeretnéd?” „Te gondoltál rá?” „Neked tetszene?”! A flört szépsége, hogy mindkét fél tudatosan tartózkodik tőle, hogy egyértelműen kimondja mit is akar, mégis mindketten ezt próbáljátok meg kihúzni a másikból. Ha két ember egy hullámhosszon van a flörtölésben az már önmagában is bizsergetően és hátborzongatóan jó élmény lehet.

Ja meg nem tudom, hogy komolyan vagy viccesen mondjam,ha pl. egy bárban leülnék egy lány mellé, és azt mondanám: "Szia! Biztos sok kellemetlen alak támadt már be az este folyamán, gondoltam megvédelek tőlük"

2012. nov. 17. 18:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kérdező: legyél spontán. Például velem már így, erről a témáról is el tudnál beszélgetni, nem idegenként, hanem közös társaságban összeismerkedve.

Tehát arról, hogy nem is igazán érted, hogy hogyan kell flörtölni. Szó szót követne, és lazán eldumálnánk róla.

Szerintem a többség nem gondolkozik ezen.

Nem "kell" semmit. Jön magától. :)

2012. nov. 17. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!