Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan pasizzak be? én nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan pasizzak be? én nem tudok nincs ötletem

Figyelt kérdés

Egyszerüen nem megy nem tudom miért :'( a barátnőm mindig tud pasizni de én egy témát se tudok mondani ami érdekes lenne :( miről kezdjek elé beszélgetni vele? mit csináljak,hogy észre vegye,hogy én is szeretem?nem tudom :(

Ti hogyan pasiztok?Milyen témával?mit csináltok amivel eltudjátok csábítani a fiukat?

2010. márc. 14. 22:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez általában a fiúk problémája, azt hihetnénk... Amúgy szerintem egy lány aki jól tud pasizni, nem beszédtémákban gondolkodik, az egész beszélgetése nagyon a pillanat hevében alakul ki, és minden, csak nem száraz és tárgyilagos. De ehhez hallanom is kéne, hogy mit mondanak az ilyenek, de akkor folyton zene van. :P

Egy kis direkt marketinget is kipróbálhatnál, például nekem is írhatsz levelet :), én is durván rajta vagyok a témán. 23/F

2010. márc. 15. 02:26
 12/27 A kérdező kommentje:

23/f pedig lehetséges,hogy te tudnál segíteni :D

ha egy lányal beszélgetsz akkor általlában miről,mikről szoktatok beszélgetni?

2010. márc. 16. 16:07
 13/27 A kérdező kommentje:
am.. nem nem járok bulizni :D
2010. márc. 16. 16:12
 14/27 anonim ***** válasza:

A 02:26 vagyok. Ma találkoztam 1 csajjal első (és gondolom utsó) alkalommal, hát nem volt túl fényes a dolog, pedig beszéltem, de folyton úgy éreztem, hogy ha nem jut eszembe még valami, akkor tökre kukák vagyunk. Aztán jutott. De az a baj, hogy nem voltam képes levenni a tárgyilagos arcomat, de amint elköszöntünk, már poénkodtam magamban.

Csak azért mondom, hogy _volt_ azért téma másfél órán keresztül, és mégsem volt igazán szórakoztató az egész. Ahhoz valamilyen személyes területre kell rátapintani.

Témaindító lány: azért levelet írhatsz, ha akarsz.

2010. márc. 17. 23:09
 15/27 A kérdező kommentje:
Ok.és mi volt a téma másfél órán keresztül?:D
2010. márc. 21. 19:50
 16/27 anonim ***** válasza:
Az aktuálisan velem történő meg rám jellemző témák, kérdezve azt is, hogy ezek vele hogy vannak. De ezt inkább ne csináld utánam... sportokról is volt szó, suliról is, na azt például kerüld el, az az unalmasság number 1. Még akkor is, ha most igyekeztem érdekesen tolni mindent. Egyszerűen az élet hiányzott belőle!
2010. márc. 23. 01:16
 17/27 anonim ***** válasza:
Az kimaradt, hogy ez a csaj társkeresőről volt. A társkeresőkön tényleg nyugodtan megmondható, vagy magától értetődő, ha valakit bírsz. Talán próbálkozz egy ilyenen.
2010. márc. 25. 02:58
 18/27 A kérdező kommentje:
ok am.. már van társ kereső féleségem,de ott soha nem találok senkit aki érdekelne semmi izgi és ott is mindenki 16-18 éves :(
2010. márc. 25. 21:00
 19/27 anonim ***** válasza:
És a 16-18 év az neked nem jó életkor? Akkor mi a jó? A paratlan.hun asszem, jellemzően sok jobban kinéző fiú van. Amúgy lányokkal meg az a helyzet, hogy szoktak szépek lenni, de sajnos azoknak is megy a megy a levelek 90%-a.
2010. máj. 3. 02:31
 20/27 A kérdező kommentje:
hát.. igen gond,mert én még fiatal vok hozzájuk
2010. máj. 5. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!