Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan pasizzak be? én nem tudok nincs ötletem
Egyszerüen nem megy nem tudom miért :'( a barátnőm mindig tud pasizni de én egy témát se tudok mondani ami érdekes lenne :( miről kezdjek elé beszélgetni vele? mit csináljak,hogy észre vegye,hogy én is szeretem?nem tudom :(
Ti hogyan pasiztok?Milyen témával?mit csináltok amivel eltudjátok csábítani a fiukat?
Szia!
Ez általában a fiúk problémája, azt hihetnénk... Amúgy szerintem egy lány aki jól tud pasizni, nem beszédtémákban gondolkodik, az egész beszélgetése nagyon a pillanat hevében alakul ki, és minden, csak nem száraz és tárgyilagos. De ehhez hallanom is kéne, hogy mit mondanak az ilyenek, de akkor folyton zene van. :P
Egy kis direkt marketinget is kipróbálhatnál, például nekem is írhatsz levelet :), én is durván rajta vagyok a témán. 23/F
23/f pedig lehetséges,hogy te tudnál segíteni :D
ha egy lányal beszélgetsz akkor általlában miről,mikről szoktatok beszélgetni?
A 02:26 vagyok. Ma találkoztam 1 csajjal első (és gondolom utsó) alkalommal, hát nem volt túl fényes a dolog, pedig beszéltem, de folyton úgy éreztem, hogy ha nem jut eszembe még valami, akkor tökre kukák vagyunk. Aztán jutott. De az a baj, hogy nem voltam képes levenni a tárgyilagos arcomat, de amint elköszöntünk, már poénkodtam magamban.
Csak azért mondom, hogy _volt_ azért téma másfél órán keresztül, és mégsem volt igazán szórakoztató az egész. Ahhoz valamilyen személyes területre kell rátapintani.
Témaindító lány: azért levelet írhatsz, ha akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!