Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy pasizzak be discoba?
Van egy srác aki nagyon nagyon tetszik.. alakul köztünk a dolog de még nem annyira biztos, hogy összejövünk mert megjelent egy másik lány aki nagyon hajt erre a pasira.. legszívesebben neki mennék..:D
És az a kérdésem, hogy discoban, hogy tudnék ugy ráhajtani, hogy biztos legyen az, hogy összejövünk és azt a másik lányt, hogy tudnám kivonni a képből..:D Nagyon nagyob megköszönném, hogy ha segítenétek ebben nekem fontos lenne:$$$
Nálunk elég nagy divat az, hogy bulikban jövünk össze valakivel..
Akkor inkább úgy kérem a segítséget, hogy mit csináljak...hogy később másnap ( buli másnapján ) ö keressen, hogy találkozzunk stb..
Ha rosszul tippelsz és a gyerek egy gyökér akkor mindkettőtöket meg fog fektetni! Erre készülj fel! Így szoros lesz a pályáztatás! :D
Mondjuk ha én lennék a helyébe akkor nekem is több punci kéne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!