Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan pasizzak be? én nem tudok nincs ötletem
Egyszerüen nem megy nem tudom miért :'( a barátnőm mindig tud pasizni de én egy témát se tudok mondani ami érdekes lenne :( miről kezdjek elé beszélgetni vele? mit csináljak,hogy észre vegye,hogy én is szeretem?nem tudom :(
Ti hogyan pasiztok?Milyen témával?mit csináltok amivel eltudjátok csábítani a fiukat?
pl kezdésnek itt a gyakorikerdesek.hu :D
hány éves vagy?
3.válaszoló!
szia
engem is felvennél, msn-re próbabeszélgetésre? mert nekem is van hasonló problémám, csak nekem lehet hogy jobb a helyzetem, mert mondott néhány dolgot, de nem tudom hogy az jelenthet e valamit.előre is köszi
utolsó:
hát ha elküldöd az msned, meglátjuk mit tehetünk :D
De lányok, mi az hogy érdekes témákat kell felhoznotok? Ez vagy azt jelenti, hogy egész nap ki sem mozdultok, és a TV-t vagy a számítógépet nyüstölitek, vagy egyszerűen nincs szókincsetek beszélgetni. Hihetetlen, de a mai 16-18 éves társadalomból teljesen ki vagyok ábrándulva. Eddig bárkivel is beszélgettem MSN-en, egyszerűen lesütött róla az, hogy műveletlen és tájékozatlan. Szerintem mielőtt te "be akarnál pasizni" inkább fejleszd magad, mert akár új élményekkel is szolgálhat számodra. Akkor már nem lesz gond, egy párbeszéd.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!