Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan oldjuk meg ezt a párommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldjuk meg ezt a párommal?

Figyelt kérdés
sajnos a szüleim nem engedik meg,hogy lefeküdjek a barátommal,és hozzá sem mehetünk.nagyon szeretnénk már együtt lenni.voltatok már hasonló helyzetben?hogy oldottátok meg?felajánlotta ,hogy menjünk panzióba.ezzel csak az a gond,hogy nem lehetünk sokáig együtt,mert a szüleim ugye nem engedik és egy egész éjszakára így nem érné meg kivenni a szobát.maximum 2-3 órát tudnánk együtt lenni,hogy a szüleim ne tudják meg.tudtok esetlet valami olcsó helyet ajánlani Budapesten?köszönöm
2010. márc. 13. 21:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2010. márc. 13. 21:36
 2/11 A kérdező kommentje:
ő 32 én 18 leszek.
2010. márc. 13. 21:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Uhh ez nagyon sok ne haragudj!!!Ez a pasi csak arra akar téged!!szóba nem kellene állnod vele!!Megfogod bánni!!
2010. márc. 13. 21:41
 4/11 anonim válasza:
miért nem engedik am? én 18 vagyok és nekem is volt 32 éves barátom, de egyszerűen nem mondtam el itthon:) vagy mondd, hogy egyik bnődnél alszol, azt se engedik?
2010. márc. 13. 21:41
 5/11 A kérdező kommentje:

nem engedik azt se,hogy barátnőmnél aludjak.:(

mindig azt mondom,hogy színházba mentem vagy korrepetálásra stb. szerintem nem sok a korkülönbség.nagyon szeretjük egymást és nem csak arra kellek neki.9 hónapja vagyunk együtt.eleinte én is azt hittem,hogy csak szexet akar ,de nem így van szerencsére.

2010. márc. 13. 21:47
 6/11 anonim válasza:
akkor nagyon szerencsés vagy! a korkülönbség mondjuk sok, mondom, nekem is volt ennyi idős barátom nemrég (én most vok 18) de ez valszín azért nem tűnik neked soknak, mert szeretitek és megértitek egymást. nem próbálod így előadniu a szüleidnek? hogy 9 hónapja együttvagytok, és tényleg nem csak szexet, akar, úgyh értsék meg. vagy ami még másik jó módszer, ha bemutatod otthon. az már megtörtént?
2010. márc. 13. 21:52
 7/11 anonim ***** válasza:

baszus...ien "érett" fejjel nem igaz h ezt nem tudjátok megoldani...

F/16

2010. márc. 13. 21:52
 8/11 anonim válasza:
előző válaszoló, h lehetsz ilyen bunkó? nem rajta múlik, nyilván nem akar összeveszni a szüleivel. majd megoldják. (előző előtti)
2010. márc. 13. 22:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Egyébként hozzá miért "nem nagyon" mehettek? Nehogy azért mert egy feleség várja otthon vagy vmi...vagy a szüleivel él? Ez sem nagyon normális.

Ne így legyen, de azért figyelj rá oda:S:D

2010. márc. 13. 22:19
 10/11 A kérdező kommentje:
azért nem mehetünk hozzá,mert itt Pesten a kollégáival lakik.Miskolcon van lakása,de azt már végképp nem tudnám kimagyarázni a szüleimnél.:S
2010. márc. 14. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!