Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hasonló élményetek?
Figyelt kérdés
Myvip randin jelölt egy csaj, nevezzük A-nak, meg a barátnője, B. A-nak visszajelöltem, de B nem tetszett. Aztán A megadta B-nek az msn-em, és B felvett. Tiltottam mind a kettőt. Erre később B felvett egy másik címen. Az egy ideig tiltatlan maradt. Bejelölt facebookon. És kicsit később meg még ő kérdezte meg msn-en, hogy ki vagyok. Hát én ilyenkor legszívesebben átnyúlnék a monitoron, és beleverném a fejét a billentyűzetbe. Nem elég, hogy 2 címen is felvett, meg facebookon is, és még ő kérdezi, ki vagyok... Veletek volt már hasonló?2010. márc. 13. 20:52
1/8 anonim válasza:
irtanivaló!!! napalmot a fejének!!!
4/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy valaki be fogja írni ezt az okosságot :D
2010. márc. 13. 21:10
5/8 anonim válasza:
tényleg terhes vagy!
de mellékesen az ioylen ocska ribancok miatt van hogy a csávók már nem hisznek a normálsi kapcsolatban
6/8 anonim válasza:
jah...bakker....én is tutira vagy foglalt csajokat....vagy ribiket fogok ki....Foglalt csajjal nem nagyon szeretek kezdeni(pedig akadnak tökre rendes, antiribik is)....a ribiket pedig már fél város végigjárta...szal értitek....már nem is keresek olyan buzgón, mint eddig....eeeember.....már nem is fiú használja ki a lányt, hanem a csaj a fiút :DDDDDDD
7/8 anonim válasza:
engem bejelölt egy ocsmány kövér csaj 3 címen egyszerre ... hiába tiltottam le csinált mindig ujatt..... ugyhogy megkértem egyik barátnőmet h vegye fel msn re és ossza le mint ha barátnőm lenne a csajom.... na ekkor "csajom" olyan féltékenységi jelenetet rendezett msn-en hogy a kövér csaj azóta nnyit se mert irni h szia...xD
8/8 anonim válasza:
aha volt állandóan ezt csinálják velem is -.-" nagyon idegesít már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!