Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért szeretne minden második ember magának egy Christian Greyt?
Elolvastam azt a ponyvát. Ugyanis semmivel se több, se jobb mint anyám könyvespolc mögött dugdosott romantikus-erotikus regényei, csak ennek jobb a PRja.
De nézzük Christian Gray karakterét:
gazdag
stílusos
gondoskodó
gyermekkori dráma
rosszfiú, aki megváltozik a szerelméért.
Emellett pedig határozott, erős személyiség.
Viszont, azt kiemelném, mint soft BDSM rajongó, hogy a könyv nagyon torzan mutatja be ezt a világot. A valódi BDSM a bizalomról szól, nem a lelki terrorról.
Az első könyv tökéletes lett volna. Kár volt folytatni.
Lehet hogy az en szegenysegi bizonyitvanyom...de ra kellet keresnem a guglival hogy ki is ez.
En nem szeretnek ilyet.
Én nem olvastam vagy láttam, de emiatt is, és a tapasztalatok miatt is sokszor azért érzem rosszul magam, mert a gyengédebb szexet szeretem. A legtöbb lány nem vevő rá, illetve arra asszociál ebből, hogy kisebb az étvágyam (vagy más??), vagy hogy kevésbé vagyok szenvedélyes, pedig nem. Egyszerűen csak nem szeretem az erőszakot.
F
Nekem nem jön be Christian Grey, de a bdsm nagyon is. Sok lányt vonzana egy erős, kemény férfi aki szenvedélyesen akarja őt, és akit izgat ez a világ nyilván fizikailag is beindul, ha egy számára vonzó pasi elfenekeli, a haját cibálja, a földre térdepelteti.
Ezt persze szégyen bevallani, főleg mert nem akarjuk,hogy a pasink perverznek tartson, vagy hogy egy magát dominánsnak mondott hímsoviniszta bunkó esetleg úgy bántson, hogy lelkileg, testileg sérüljünk.
De ettől még sokan szeretjük, van aki alkalom szerűen, van aki életvitel szerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!