Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ember az ilyen? Hányingerem van hogy lehet ilyen?
miért hiszed, hogy a Föld körülötted forog???
pasizik, flörtölget. de nem miattad hanem maga miatt, mert megteheti...lehet már rég elfelejtett téged és most élvezi a szabadságot...még jó, hogy amíg veled volt nem flörtölt fűvel fával...de látod ilyen valójában és melletted más volt...nem volt önmaga, vagy éppen most élvezi a felszabadulást
22F
Miért égeti magát? Járjon feketében 1 évig és gyászolja a kapcsolatotokat? Az jobb lenne?
Nem értem komolyan. Ha meg valaki a fájdalmat mutatja ország-világnak, közösségi oldalakon depis zenék, képek, idézetek tömkelege, azt meg azért nézik le... Te törődj magaddal, látod, ő is ezt teszi....
Ha ő indítványozta a szakítást, akármilyen módszerekkel, valószínűleg már az érzelmek részéről a végén nem voltak az igaziak, nem szeretett már, és így nyilván könnyebb neki túllendülni a szakításon. Nem feltétlenül miattad csinálja ezt, sőt, én szinte biztos vagyok benne, hogy nem akar ezzel bántani. Egyszerűen csak ismerkedik, keresi a lehetőségeket, vagy szórakozni akar, vagy újabb, hosszú kapcsolatot keres. Mert vagy így lép tovább, vagy már továbblépett. Ennek szerintem nem sok köze van hozzád, ne haragudj, kérdező.
És szerintem ez teljesen normális viselkedés. Szerinted leégeti magát, szerintem meg simán csak féltékeny vagy, és érthető módon fáj, hogy nem veled flörtölget. De szakítás után mégis, mit vársz, mit csináljon? Ha zavar ez a viselkedése, akkor tessék kéremszépen letörölni az ismerőseid közül, vagy legalább letiltani, hogy ne lásd ezeket a megmozdulásait, és máris könnyebb az életed.
Gyöpös és féltékeny vagy, ennyi.
Lépj tovább, már vége van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!