Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gaz ha meg sosem volt baratom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz ha meg sosem volt baratom?

Figyelt kérdés

Valahogy mindig elszurtam ha egy fiu kozeledett felem...aki nekem tetszett azzal nem jott ossze vagy forditva.Lassan 18 eves vagyok es meg soha nem volt baratom es szerelmes is csak ugy voltam,hogy nem viszonoztak.Sokat jarok bulizni,tarsasagba,de megse...s nem vagyok az a felos tipus sem.Nem tartom magam gyonyorunek,de en elegedett vagyok a kulsommel.

Nem ertem,hogy miert van ez.sose talal ram a szerelem?:(.mit tegyek??17/L

2010. márc. 13. 12:19
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ha te mondod elhiszem:p...de akkor a pasik nem akarnak soha boldogok lenni vagy mi van??sztem az nekik sem jo h sex es semmi mas..vagy igen?:S
2010. márc. 13. 13:00
 12/24 anonim ***** válasza:
67%
21/F megint en,nekik jo,mert nem kotodnek senkihez es szexelnek egy jot,es nincsen semmi komplikacio,es van aki abban leli boldogsagat hogy minden este mas csajt dug,de van aki masban van aki a szerelemben leli boldogsagat,mindenkinel maskepp van ez az egessz dolog,van akinek vannak erzelmei,van akinek nincsenek.
2010. márc. 13. 13:12
 13/24 A kérdező kommentje:

Ez igaz..de ki erti meg a pasikat??Mondjuk ilyen csajok is vannak:))

koszi az infot:P kivancsi vok te melyik tipusba tartozol:))

2010. márc. 13. 13:17
 14/24 anonim ***** válasza:
azt nem hinnem hogy van olyan lany aki megerti a pasikat,hogy en milyen tipusban tartozok?ez eleg erzekeny kerdes mivel en sem vagyok "szent",en inkabb azokat a lanyokat keresem akik nem sokat pasiznak,mivel ok tudom nem csalnanak meg barmikor barkivel,ok azok akik megvalasztjak a fiukat,es nekem nem a kinezet a fontos,hanem hogy szeressen,es oltozzon szepen,nem dragan de normalisan,es en,en nem ertem meg a fiukat,van egy csomo baratom nok es fiuk is,de a legtobb baratomnak mar van 1-2-3 eves kapcsolatuk is,de megis elmennek mas lanyokkal szorakozni meg flortolnek,ezeket nem ertem meg,ha van baratnojuk minek kell mas?olyan nehez kitartani egy lany mellett?en nem hinnem.de ez en vagyok :)
2010. márc. 13. 13:33
 15/24 A kérdező kommentje:
hat akkor maradj is ilyen es sok boldogsagot:)
2010. márc. 13. 13:37
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

22F Engem pl egyeltalán nem érdekel olyan kapcsolat, ami csak a szex kedvéért van. Semmi értelmét nem látom, de ami tán még érdekesebb, hogy mégcsak be se tudok indulni egy olyan csajra, aki iránt nem érzek valamit.

Azt se feledjétek, hogy sok olyan srác van, aki valójában érzelmes, csak játsza a bunkót, hogy ne égjen be a haverjai előtt a miatt, hogy vannak érzelmei. Mivel nagyon megértő ember vagyok ezért sok haverom négyszemközt már sok olyasmit mondott nőkről(többnyire érzelmes dolgok), amit egészen biztos, hogy társaságban nem mertek volna felvállalni. Sőt talán pont az ellenkezőjét mondták volna, hogy egymás szemében kemény gyerekek maradjanak.

2010. márc. 13. 13:37
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
13 33 as vagyok koszonom szepen,es viszont kivanom neked is kedves kerdezo :*
2010. márc. 13. 13:44
 18/24 anonim ***** válasza:

Legalább te nem arról irsz kérdést h hogyan lehetnélmég nagyobb k.va(ne hari nem sértés,épp ellenkezőleg)

Hogy értsd miről beszélek:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Na ilyen ne legyél soha,és akkor a barátod is veled fog maradni. Ez a szakitó indok,nem a rosszul időzitett együttlét.

2010. márc. 13. 14:25
 19/24 Fecc ***** válasza:
47%
Talán ismerkedjünk meg!
2010. márc. 13. 20:32
 20/24 anonim ***** válasza:
47%
Nem gaz.
2010. márc. 15. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!