Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz ha meg sosem volt baratom?
Figyelt kérdés
Valahogy mindig elszurtam ha egy fiu kozeledett felem...aki nekem tetszett azzal nem jott ossze vagy forditva.Lassan 18 eves vagyok es meg soha nem volt baratom es szerelmes is csak ugy voltam,hogy nem viszonoztak.Sokat jarok bulizni,tarsasagba,de megse...s nem vagyok az a felos tipus sem.Nem tartom magam gyonyorunek,de en elegedett vagyok a kulsommel.
Nem ertem,hogy miert van ez.sose talal ram a szerelem?:(.mit tegyek??17/L
egyszerűen legyél rámenősebb... és ne csak a bombapasikról álmodozz... először kezd kevésbé szexikkel ;)
utána majd belejössz...
nekem 19 évesen lett először barátnőm... és szép pár vagyunk
21f
2010. márc. 13. 12:25
2/24 anonim válasza:
Nem gáz!!:-)Hidd el rád talál majd az igazi,járj sokat szórakozni,és előbb utóbb felszed valaki!:-)Sokan vannak még ezzel így,hogy nem volt még barátjuk,ne aggódj!
2010. márc. 13. 12:28
3/24 anonim válasza:
Ugyanez van, csak én meg 19 vagyok. Rohadt idegesítő, mindenkitől azt hallom, hogy ne görcsölj rajta, de én nem is erőltetem, de egyszerűen... Passz =/
2010. márc. 13. 12:30
4/24 anonim válasza:
Mit tegyél? Várj türelmesen. Egyszer bombaként fog robbanni a kölcsönös szerelem!
2010. márc. 13. 12:30
5/24 anonim válasza:
Nekem is ez volt... Aki nekem tetszett, tett rám magasról, viszont akiknek én tetszettem, azoktól a hideg is kirázott:D Már teljesen ki voltam bukva, hogy örökre ez lesz? Azután végre megtört a jég, belezúgtam egy srácba, aki ezt viszonozta. Ne görcsölj rajta, majd jön az magától.
2010. márc. 13. 12:33
6/24 anonim válasza:
Ismerkedjünk meg.
17/f
2010. márc. 13. 12:34
7/24 A kérdező kommentje:
na:P
2010. márc. 13. 12:36
8/24 anonim válasza:
nem hiszem el hogy ilyen nok is leteznek,nagyszeru vagy de most komolyan,tisztellek mert te nem olyan vagy mint a tobbi lany,barcsak egy ilyen lany lenne a baratnom,ez minden almom,hogy elso legyek valakinek es ot szerethessem,tudom hulyen hangzik de nekem egy ilyen lany kell,amugy nekem sem volt komoly kapcsolatom,egy ket hetes baratnoim voltak,persze semmi kulonos csak egyutt voltunk,aztan valamiert mindig szakitottunk,de inkabb azert mert tudtam hogy legtobbjuknek van mas szerelme es nekem olyan nem kell,hat szerintem egyeltalan nem gaz sot tisztellek ezert.csak igy tovabb;)
2010. márc. 13. 12:52
9/24 A kérdező kommentje:
Hat en azt hittem,hogy a pasik azt szeretik ha tapasztaltabb a csaj..de vannak kivetelek:p
koszonom;)
2010. márc. 13. 12:55
10/24 anonim válasza:
12 52 es vagyok
A pasik tull sok mindent gondolnak,csak eppen arra nem hogy tisztelyek a noket,el sem hiszed hogy egy sracc mennyid hazudik egy nonek csak hogy lefektesse,es a nok ezt mind elhiszik,meg csodallatos de masnap mar nem is ismerik meg oket,hidd el hogy igy van,en mar csak tudom 21/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!