Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg muszáj odatennie egy lánynak magát, ha pasit akar. "Tökösnek" kell lenni, a szerénység már nem divat? 23l
Ahogy én látom, a saját legutóbbi példámon, ha odatettem volna magam, meglenne a pasi. Viszont vártam, hogy meghódít, s mivel kissé esetlen, talán el is rontottam ezzel a dolgot.
Mostanság azt látom, hogy a csajok másznak a pasikra, ez lett a divat. Nekem ez nem megy. Szerintem úgy is elbénáznám, mert gátlásos vagyok.
Tényleg nyomulni kell az adott pasira, aki tetszik, meg kell kaparintani?
Biztos,hogy ő is akarta?
Vagy te akartad és úgy,hogy azért ő kezdeményezzen?
Szerintem aki akar valamit,az tegyem is érte,nemtől függetlenül.
Egy férfinak, főleg ha félénk, nagyon sok biztatás kell. Nem kell rámászni, de helyzetbe kell hozni, biztatni, erősíteni, különben nem fog kezdeményezni.
Te lehetsz gátlásos, a pasi meg nem? Ő küzdje le a gátlásait, de te nem akarod? Minimum kölcsönösnek kell lenni...
Kedves kérdező!
Sajnos én is így látom a világot, és elborzaszt! Valahányszor próbálok ismerkedni, a nő az, aki rögtön ágyba akar hívni. - jaj ez rímelt, hoppá.
Szóval az igazat megvalva, azt vettem észre, hogy elfogyott az emberiségben a türelem, rögtön mindent akarnak, holott a bizalomhoz - ami lássuk be, eléggé fontos egy párkapcsolatban - idő kell. Az meg, hogy kifordult a világunk az nem másnak köszönhető hogy a nemek kezdenek felcserélődni. Nőies cicafiúkká, és férfias barbár nőkké válik a társadalom fiatal része. Ez sajnos - ahogy írod - divattá vált.
Summa: én azt kívánom Neked, hogy légy mindig önmagad, ahogy én is próbálok önmagam lenni. Ugyanis ha Te is felveszel egy álarcot, nem fogod igazán szeretni a másikat, és nem csak őt, magad is becsapod. Üdv: 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!