Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság tényleg muszáj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság tényleg muszáj odatennie egy lánynak magát, ha pasit akar. "Tökösnek" kell lenni, a szerénység már nem divat? 23l

Figyelt kérdés

Ahogy én látom, a saját legutóbbi példámon, ha odatettem volna magam, meglenne a pasi. Viszont vártam, hogy meghódít, s mivel kissé esetlen, talán el is rontottam ezzel a dolgot.

Mostanság azt látom, hogy a csajok másznak a pasikra, ez lett a divat. Nekem ez nem megy. Szerintem úgy is elbénáznám, mert gátlásos vagyok.

Tényleg nyomulni kell az adott pasira, aki tetszik, meg kell kaparintani?

2015. szept. 13. 22:14
 1/4 opened paradise ***** válasza:

Biztos,hogy ő is akarta?

Vagy te akartad és úgy,hogy azért ő kezdeményezzen?

Szerintem aki akar valamit,az tegyem is érte,nemtől függetlenül.

2015. szept. 13. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ugyan hagytam, hogy a legfőbb lépéseket a férjem tegye meg, de én sem tétlenkedtem. Gyakorlatilag "alá dolgoztam".
2015. szept. 13. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Egy férfinak, főleg ha félénk, nagyon sok biztatás kell. Nem kell rámászni, de helyzetbe kell hozni, biztatni, erősíteni, különben nem fog kezdeményezni.

Te lehetsz gátlásos, a pasi meg nem? Ő küzdje le a gátlásait, de te nem akarod? Minimum kölcsönösnek kell lenni...

2015. szept. 13. 23:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Sajnos én is így látom a világot, és elborzaszt! Valahányszor próbálok ismerkedni, a nő az, aki rögtön ágyba akar hívni. - jaj ez rímelt, hoppá.

Szóval az igazat megvalva, azt vettem észre, hogy elfogyott az emberiségben a türelem, rögtön mindent akarnak, holott a bizalomhoz - ami lássuk be, eléggé fontos egy párkapcsolatban - idő kell. Az meg, hogy kifordult a világunk az nem másnak köszönhető hogy a nemek kezdenek felcserélődni. Nőies cicafiúkká, és férfias barbár nőkké válik a társadalom fiatal része. Ez sajnos - ahogy írod - divattá vált.

Summa: én azt kívánom Neked, hogy légy mindig önmagad, ahogy én is próbálok önmagam lenni. Ugyanis ha Te is felveszel egy álarcot, nem fogod igazán szeretni a másikat, és nem csak őt, magad is becsapod. Üdv: 24F

2015. szept. 14. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!