Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Divat még manapság lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Divat még manapság lánynak rózsát venni? 22F

Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó barátnőm akivel 4éve ismerjük egymást. Próbáltam régebben többet tőle mint barátság, de akkor volt barátja, viszont most nincs. Szerintetek szép gesztus lenne virágot vinni neki a következő találkozásunkor? Párszot adtam neki kisebb ajándékokat kedvességből, pl csoki vagy hasonló.

2015. ápr. 27. 19:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Igen, a normálisabb lányoknak tetszik.
2015. ápr. 27. 19:38
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, végzős egyetemista mint én is. Szóval elég komoly az illető.
2015. ápr. 27. 19:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem, túl romantikus, azt pedig a lányok nem szeretik. Egyébként se hiszem, hogy lenne nála esélyed. Ha jobban néznél ki, mint az exe, már akkor átpártolt volna hozzád, amikor még együtt voltak. Most is csak akkor jöhetnél vele össze, ha jobban néznél ki az exénél, így viszont úgyis csak őutána fog epekedni.
2015. ápr. 27. 19:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Orulni fog neki nagyon, de szerintem csak egy szep szalat vigyel..
2015. ápr. 27. 19:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Van benne valami amit mondasz, de nem a szépségen múlik minden :)
2015. ápr. 27. 19:47
 6/12 anonim ***** válasza:

nyugi, nem kell jobban kinézned, mint az exe, mint írtad, komoly lány, szóval ennél több esze kell, hogy legyen.

és igen, sok pasi szerint régimódi dolog rózsát venni, sőt már-már gáz, pedig a lányok PONT emiatt szeretik. meg mert szép, mit kell ezen annyit bonyolítani?

pl én is örülnék neki

szintén egy végzős egyetemista lány :)

2015. ápr. 27. 19:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Dehogynem, a "szépségen" múlik minden. Meg azon, hogy ne ijeszd el a lányt romantikus viselkedéssel.
2015. ápr. 27. 20:14
 8/12 anonim ***** válasza:

7-es ha a lany zavarba is jon hogy kap viragot, de utana nagyon orul neki, Te ferfi lehetsz ezt nem erted.

Amikor en kaptam viragot akkor hirtelen nem tudtam mit kezdeni a viraggal, mert randinal kaptam es utana eleg sok helyre mentunk, de amikor hazaertem orultem neki, meg ha akkor cikinek is ereztem hogy mindenhova vegighurcoltam szegeny viragot.

2015. ápr. 27. 21:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Igen, ha hurcibálnia kell, akkor tud cikin kijönni, mert kb rátok van írva, hogy raaaandi.

Egyébként kedves gesztus.

2015. ápr. 27. 22:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Én meg úgy vettem észre, hogy minden, amiben egy pici romantika van, taszítja a lányokat, és úgy gondolják tőle, hogy a pasinak hiányzik egy kereke.
2015. ápr. 28. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!