Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Divat még manapság lánynak rózsát venni? 22F
nyugi, nem kell jobban kinézned, mint az exe, mint írtad, komoly lány, szóval ennél több esze kell, hogy legyen.
és igen, sok pasi szerint régimódi dolog rózsát venni, sőt már-már gáz, pedig a lányok PONT emiatt szeretik. meg mert szép, mit kell ezen annyit bonyolítani?
pl én is örülnék neki
szintén egy végzős egyetemista lány :)
7-es ha a lany zavarba is jon hogy kap viragot, de utana nagyon orul neki, Te ferfi lehetsz ezt nem erted.
Amikor en kaptam viragot akkor hirtelen nem tudtam mit kezdeni a viraggal, mert randinal kaptam es utana eleg sok helyre mentunk, de amikor hazaertem orultem neki, meg ha akkor cikinek is ereztem hogy mindenhova vegighurcoltam szegeny viragot.
Igen, ha hurcibálnia kell, akkor tud cikin kijönni, mert kb rátok van írva, hogy raaaandi.
Egyébként kedves gesztus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!