Most megyek szakmunkás suliba. Sok lesz a páwa fiú?
Figyelt kérdés
Előző suliba kicsit kivoltam közösítve mert tele volt az osztály páwákkal. Akik SP-t hallgatnak meg Flour-t. Én a rock zenét szeretem...dobolni is szoktam :D. Most megyek 3 évesbe szakácsnak+2 év utána érettségi. Sok lesz a páwa 9.be szerintetek? Viszonylag nem egy nagyon ismert suliba megyek. Es ahogy hallottam a visszahúzúdó tpíusok (akik olyan mint én) járnak oda. Bár nemtom:/. NEM szeretem a páwa ruhákat se. Ha mégis lennének páwák szerintetek kiröhögnének? Egy kék feszülőssebb (nem csőgatya) farmer. Egy feltűrt ujjú ing. Ez nem ciki?
egyébként sulitól függetlenül bárhol lehetnek...őőő...páwák(?), azt hiszem hallottam már ezt valahol, ez a b*zi tipusú fiúkat jelenti?:D
egyébként nem az alapján kellene ítélni, hogy milyen zenét hallgat valaki.
2013. aug. 26. 22:09
2/9 A kérdező kommentje:
b*zis kinézetű (rózsaszín feszülő v póló, fehér csőnaci, felvaslt frizura
2013. aug. 27. 11:29
3/9 anonim válasza:
Nem tudom. Én szakközépiskolába megyek de nagyon remélem hogy nem lesz sok ( inkább semennyi ) páwa...
Az általános suliba elég sok volt.
2013. aug. 27. 17:03
4/9 A kérdező kommentje:
dettó :(
2013. aug. 27. 18:25
5/9 anonim válasza:
Huha milyen kerdest talaltam :D Aterzem a helyzetet, nyugi. Ugyanigy vagyok mint te, csak enszakkozep reszlegbe megyek. Az ugymond pawak kozott sokfele van. A nagytesom is ugy oltozkodott sokaig, aztan lass csodat megkomolyodott es leszokott errol az atkozott stilusrol. De normalis volt mindig, nem csak azert mert a tesom :) Persze vannak bunko pawak is. Es en azt tanacsolom hogy ne izgulj ezen, egyszeruen ne foglalkozz veluk. Keresd a hozzad hasonloakat a suliban. Sok sikert neked is :D:)
2013. aug. 28. 17:54
6/9 anonim válasza:
durva hogy 4 év alatt mennyi változik nálunk még ciki volt az aki ilyen "páwa" volt talán ez az egyetlen stílus amitől egyszerűen hányok ocsmány pelenka nadrágok és a férfiasság teljes hiánya
2013. aug. 28. 21:39
7/9 anonim válasza:
Mindenhol sok a tahó ember ( értsd: páwa ).
Az egyik Tesco pékségében dolgozok és az egyik árufeltöltő ebbe a Tesco-ba szintén -ahogyan ti mondanátok- páwásam öltözködik és tahón viselkedik.
Feszülős csőnadrág aminek az ülepe a föld alatt van, feszülős V nyakú póló, magas szárú cipő...stb. És ezek mellett természetesen betársul a tahó viselkedés.
Nagyon utálom azt az embert. A vásárlóknak is flegmán válaszol ha meg merik tőle kérdezni hogy ez meg az hol van...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!