Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikkel mennétek randira, ill. melyiket dugnátok?
A lényeg az, hogy melyiket lehet jobban megbecsülni és értékelni, mint ember és úgy általánosan
egy olyan csajt aki, még télen is miniszoknya, ujjatlan pulcsi, cici ki, de persze, ha megszóljak, meg megnézik, akkor miért ilyen hülyék
vagy az olyat akinek jó alakja van, -és itt most nem azt értem, hogy dagadt, hanem jó kisportolt alakja van-, nincs nagy dekoltázs, vagy semmilyen, farmer, sportcipő, az alakját meg is mutatja a ruhákban
szóval tudom, hogy az első fajta jó a dugásra és kész, de minek én úgy vagyok vele, hogy aki megérdemli az majd úgyis fogja látni amit kell, minek tegyek ki mindent boldog boldogtalannak, ja és még fel is fázott a lányka, szóval tényleg abszurd
Az elsővel még randira sem mennék el, max házhoz mennék fel hozzá dugni ha már annyira alulöltözött mert már mondhatni "parasztos rib**anc" lenne akivel mármár ciki lenne mutatkozni.
Feltéve ha tényleg annyira pics**atakaró cuccokban van.
A 2. lánnyal pedig bárhová.
persze azt elfelejtettem, hogy az első mindenkit ölelget, fiú, lány, barát, tanár, ismerőst, mindenen vihog, divat***csa, minden értelemben, köröm, stílus stb
a második meg, inkább kívülálló, nem nyílik meg mindenkinek, kifelé inkább hidegnek tűnhet, ami nem azt jelenti, hogy a lepel nem lenne mit mutatnia
Röviden: "melyiket becsülnéd meg, egy hülye k**vát vagy egy rendes, becsülendő lányt?".
Közhelyes, buta kérdés, amire te is jól tudod a választ, csak valamilyen okból megerősítést keresel, gondolom mert a kutya sem hívott randizni. Inkább erre kérdezz rá legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!