Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyikkel mennétek randira,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyikkel mennétek randira, ill. melyiket dugnátok?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy melyiket lehet jobban megbecsülni és értékelni, mint ember és úgy általánosan

egy olyan csajt aki, még télen is miniszoknya, ujjatlan pulcsi, cici ki, de persze, ha megszóljak, meg megnézik, akkor miért ilyen hülyék

vagy az olyat akinek jó alakja van, -és itt most nem azt értem, hogy dagadt, hanem jó kisportolt alakja van-, nincs nagy dekoltázs, vagy semmilyen, farmer, sportcipő, az alakját meg is mutatja a ruhákban

szóval tudom, hogy az első fajta jó a dugásra és kész, de minek én úgy vagyok vele, hogy aki megérdemli az majd úgyis fogja látni amit kell, minek tegyek ki mindent boldog boldogtalannak, ja és még fel is fázott a lányka, szóval tényleg abszurd

2015. márc. 8. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Amelyiknek salátás puncija.
2015. márc. 8. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól gondolod.
2015. márc. 8. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Az elsővel még randira sem mennék el, max házhoz mennék fel hozzá dugni ha már annyira alulöltözött mert már mondhatni "parasztos rib**anc" lenne akivel mármár ciki lenne mutatkozni.

Feltéve ha tényleg annyira pics**atakaró cuccokban van.

A 2. lánnyal pedig bárhová.

2015. márc. 8. 20:10
 4/8 A kérdező kommentje:

persze azt elfelejtettem, hogy az első mindenkit ölelget, fiú, lány, barát, tanár, ismerőst, mindenen vihog, divat***csa, minden értelemben, köröm, stílus stb

a második meg, inkább kívülálló, nem nyílik meg mindenkinek, kifelé inkább hidegnek tűnhet, ami nem azt jelenti, hogy a lepel nem lenne mit mutatnia

2015. márc. 8. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindegyiket dugnám :-)
2015. márc. 8. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Röviden: "melyiket becsülnéd meg, egy hülye k**vát vagy egy rendes, becsülendő lányt?".

Közhelyes, buta kérdés, amire te is jól tudod a választ, csak valamilyen okból megerősítést keresel, gondolom mert a kutya sem hívott randizni. Inkább erre kérdezz rá legközelebb.

2015. márc. 8. 20:14
 7/8 A kérdező kommentje:
bocs, éppen ezt akartam, hogy persze tudom a választ, de mit gondoltok miért van ez így, hogy lehet valaki ilyen, miért kell ilyen ** lenni?
2015. márc. 8. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:
nagyon ügyesen úgy élezted ki a kérdést hogy egyértelműen a második legyen a válasz. ha tudod te is akkor miért teszed fel a kérdést, ha pedig nem tudod akkor ne élezd ki ennyire az ellentéteket mert nagyon bosszantó
2015. márc. 14. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!