Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Összejönnétek egy mérhetetlenül lusta fiúval?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy nagyon lusta vagyok. Csak ritkán mozdulok ki, pl. ha egyetemre, étterembe, vagy utazni/nyaralni megyek, tulajdonképpen ha úgy vesszük az egész életem egy nyaralás.

2015. szept. 1. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szép álmokat, Csipkejózsika. :-)
2015. szept. 1. 21:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nem. Aktív kapcsolatot szeretnék minőségi együtt töltött idővel, sok és változatos programmal.

20l

2015. szept. 1. 21:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Teljesen ugyanaz a véleményem, mint a 12-nek.

L21

2015. szept. 2. 07:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Általában mielőtt egyenest választ adok ITT egy kérdésre, körbejárom azt. Egy barátom szerint mindent "túlgondolok", de sebaj, én már csak ilyen vagyok.

Látom nem ma írtad ki a kérdést, de talán nem telt el olyan sok idő, és fogod olvasni a válaszom.

Akkor összefoglalnám mit írtál le magadról ezzel a témával kapcsolatban:

-ritkán mozdulsz ki

-nehéz rád hatással lenni

-a legtöbb dolog lepereg rólad

-csak ígéretes programokra mész el

-van humorérzéked

-mindenkit úgy fogadsz el amilyen

-laza vagy és nyugodt

Leírtad magadról ezeket a dolgokat, de ha azt vesszük ez nem valami hű de sok információ. Az utolsó három pont a felsorolásban szerintem abszolút pozitívum, erről nincs is nagyon mit írni. Viszont a többi... Ritkán mozdulsz ki. Ez alapvetően szerintem nem olyan nagy probléma, de az már igen, hogy csak "ígéretes programok" miatt vagy hajlandó kimozdulni, amiből viszont számodra kevés van. Hosszú távon engem lelombozna, ha szinte sehova nem lennél hajlandó eljönni velem azért mert mondjuk te azt butaságnak tartod vagy feleslegesnek stb... mert azzal részben a személyemet utasítanád el. Ráadásul azt érezném, hogy az általam szervezett, számodra nem megfelelő programot kevesebbre tartod, mint mondjuk amit te találsz. Pedig lehet, hogy nem úgy lenne, de akkor felmerül a kérdés, hogy miért nem vagy rá nyitott.

Ami még nagyon fontos, hogy a lustaságod miben nyilvánul meg? Csak mert kapásból eszembe jut két ismerősöm, akik lusták, de mindkettő másként az. Te miben vagy lusta? Például: Lusta vagy takarítani, rendszeresen étkezni, mosni magadra? Amikor kimozdulsz noszogatni kell vagy megy magadtól is? Egyáltalán nem mindegy mennyire vagy lusta.

A Te esetedben milyennek képzeljem el azt, hogy minden lepereg rólad? Ugyanis itt megint eszembe jut egy ismerősöm, aki ilyen, DE mellé még párosul a "lesz*rom" hozzáállás és flegmaság. Ezek pedig mind taszítóak.

És mit jelent az, hogy tulajdonképp az egész életed egy nyaralás? Ezt, hogy értsem?

Most lehet nagyon értetlennek tűntem, de ennyiből nem tudom elképzelni milyen lehetsz, mert mint ahogy már írtam kapásból eszembe jut kétféle lusta személyiségű fiú. Az sem mindegy mennyi idős vagy, mert ha még kamasz vagy, akkor az is lehet, hogy kinövöd.

A lényeg az, hogy én nem tudom azt válaszolni, hogy nem jönnék össze egy ilyen fiúval, MERT ez a megismerkedés körülményeitől is függ. Például, ha régóta ismerlek és úgy hívsz el randira akkor könnyebb eldönteni, hogy akarok-e tőled valamit vagy sem. Ha viszont csak alig ismerlek, akkor kétlem, hogy a kapcsolatot megelőző (tegyük fel a randik jól sikerülnének) pár randiból kiderülne számomra, hogy lusta vagy, ergó belevágnék a kapcsolatba.

Nem tudom milyen ember vagy, de szerintem a személyiség sokkal összetettebb annál, minthogy az általad leírtakból tudjak egyenes választ adni.

Egyébként sok szerencsét az ismerkedéshez!

2015. szept. 3. 12:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én alapvetően simán az ellenkező oldalt képviselném, belefér egy lusta pasi, én is az vagyok jeligére :D, de hosszú távon igazából tényleg csak olyannal tudsz együtt működni, akinek hasonlóak az igényei, mint neked.

Pl. én lustának tartom magam, hétvégén imádok heverészni, későn kelni, sokszor nincs kedvem "aktív" programokra menni, mert kényelmesebb bekuckózni egy jó könyvvel, vagy bármi.

De mivel párom hasonló, mint te, mellette kénytelen voltam rájönni, hogy ez nem minden. :) Mert emellett én nyáron pl. mikor több a szabadidő, vagy hosszú hétvége van, szeretek pörögni, menni, kirándulás, strand, mozi, nyaralás... csak éppen 2-3 nap pörgés után ugyanennyi lustulásra is szükségem van. :)

Párom inkább olyan lehet, mint te, a leírtak alapján, viszont most nyáron bukott ki igazán a dolog: neki szenvedés az, hogy nyaralás alatt nem akartam a napot a szállón tölteni pihenéssel, vagy hogy a hétvégi fesztivál és a hétközbeni kirándulás után én még strandolni mennék 40 fokban, mert az neki nem élmény. És nem akar szenvedni. Sajnos a nyarunk emiatt folyamatos vívással telt el, most nem tudom, mi lesz a továbbiakban.

Én azt tartom, hogy a passzív pihenés mellett(!) kell a minőségi eltöltött idő is. A magad kedvéért is, de egy párkapcsolatban még inkább. Mert az otthon lustizunk együtt bizony hamar egyhangúvá válik, leülepedik az élet.

Nem mondom, hogy nincs olyan nő, akinek elég, sőt jó ez - van olyan ismerősöm, aki szó szerint nem megy ki a lakásból, mert neki nem kell a szabadidő, kb. félévente egyszer elmennek moziba, és ennyi. Szó szerint. (Munkát, bevásárlást, muszájos dolgot nem vettem bele persze.) Mégis van menyasszonya, őt nem ismerem, de állítólag a srácnál is lustább. :D

Szóval nem mondom, hogy esélytelen, hogy legyen egy boldog párkapcsolatod, de meg kell találni azt, aki úgy áll az élethez, mint te, különben egy merő veszekedés lesz az életed.

Persze, amit mondtam, az mind hosszú párkapcsolatra vonatkozik. :) Néhány randi alatt nem feltétlenül derül ki ez a tulajdonságod, és ha egyéb személyiségjegyekkel le tudod nyűgözni az adott hölgyet (az általad írt humor, lazaság, nyugodtság az alapból jó pont), akkor az "összejövetellel" nem lesz gondod szerintem. Csak tudd is megtartani az adott hölgyet. :)

25N

2015. szept. 3. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!