Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek egy beteg emberrel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy beteg emberrel?

Figyelt kérdés

Gyakran komoly fájdalmai vannak, s emiatt gyógyszereken él, de a gyógyszerek se mindig segítenek neki. Ez egy korábbi sérülésének az utóhatása.

Ezt leszámítva kedvelem, nagyon szimpatikus, már kezdett is rám ülni a lila köd, de ettől valahogy nagyon gyorsan visszaszálltam a földre.

2015. aug. 23. 19:35
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Fizikai vagy mentális betegség?
2015. aug. 23. 19:37
 2/32 anonim ***** válasza:
32%
Ha szeretsz egy embert, betegen is, fájdalommal is szereted, és mellette állsz, és ahogy tudsz, ahogy módódban áll segítesz neki, enyhíted a fájdalmát.
2015. aug. 23. 19:39
 3/32 A kérdező kommentje:

Fizikai fájdalom, de ópiátot szed rá orvosi utasításra, többnyire alkohollal, mert azért nem olyan durva, mint amit mondjuk a rákosok kapnak, és van, hogy nem használ neki, valamint a gyógyszer mellékhatásaként epilepsziás rohamai is szoktak lenni. Pont azért, mert túl sokat vesz be belőle, és/vagy alkohollal veszi be, mert kevés neki a fájdalomra, de erősebbet meg nem ír fel az orvosa.

Vannak napjai, amikor nincsenek fájdalmai, de van, hogy belehülyül a fájdalomba, ez nem épp az a kategória, amit bárkinek a jelenléte is csillapítani tudna. A fájdalom miatt gondolt már öngyilkosságra, öncsonkításra, volt, hogy komoly fizikai sérüléseket okozott magának (szétverte a saját fejét), próbált ki drogokat, hogy hátha segítenek. Jelenleg receptre kap morfinszármazékot, azt szedi és iszik rá.

2015. aug. 23. 19:45
 4/32 anonim ***** válasza:

Gondolom most majd jönnek az álszent mondatok, hogy igen, de a valóság úgyis mást takar...

Én nem.

2015. aug. 23. 19:48
 5/32 anonim ***** válasza:

Igen, mert én se vagyok teljesen egészséges, nekem is kell szednem állandó gyógyszereket, és lehet egy ilyen ember jobban tolerálná, amikor nem vagyok jól, mint egy egészséges. :)

20/f

2015. aug. 23. 19:50
 6/32 anonim ***** válasza:
8%
Magyarul gyógyszerfüggő a srác. Elvonón volt már?
2015. aug. 23. 19:57
 7/32 anonim ***** válasza:

#2-es, 'ha szeretsz egy embert', akkor igen, ha összekötötted vele az életedet, akkor illik kiállni mellette (egy józan határig), de itt arról van szó, hogy még nem jöttek össze.

Én nem jönnék össze olyan emberrel, aki mindegy, milyen okból, vagy milyen előzmények miatt, de visszaél a drogokkal és az alkohollal. Ha szimpatikus, akkor lehet, barátkoznék vele, de az életemet nem kötném hozzá.

2015. aug. 23. 19:57
 8/32 anonim ***** válasza:
Milyen sérülés az amire állandó fájdalomcsillapítót kell szedni? Gondolom az orvos nem mondta hogy igyál, meg drogozz a gyógyszerre? Elhiszem hogy fizikai fájdalmad van de az ivás, meg a drog már szenvedélybetegségre utal.
2015. aug. 23. 20:00
 9/32 anonim ***** válasza:
Amennyiben még nem vagyunk ugye együtt, csak ismerkedési fázisban vagyunk, akkor nem, akkor nem jönnék össze vele.
2015. aug. 23. 20:00
 10/32 A kérdező kommentje:
Igen, gyakorlatilag gyógyszerfüggő. De a fájdalma nem pszichoszomatikus, szóval, ha nem szedi a gyógyszert, akkor megzavarodik és ezt nyugodtan értsétek szó szerint. Ha nincs fájdalma, nem szed gyógyszert és nem is iszik.
2015. aug. 23. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!