Összejönnétek egy gyógyíthatatlan (autoimmun) beteg emberrel?
Találkozgatok egy férfival, nagyon kedvelem. Szegénynek autoimmun májbetegsége van, ezer gyógyszert szed, kontrollokra jár, soha nem fog ebből kigyógyulni, csak kezelni tudják. Nem ihat alkoholt, meg van szabva,h mit ehet. Nincs ágyhoz kötve, dolgozik, éli az életét, de figyelnie kell élete végéig. Pedig még a 30as évei elején jár....
Engem ez nem zavarna, nagyon bírom, de hosszú távon ez állítólag csak rosszabb lesz, mármint a betegség. Az ismerőseim egy része lebeszélne erről, mert minek akarok belemenni egy kapcsolatba ilyen beteg emberrel. Nem is biztos, hogy lesz belőlünk valami, de úgy érzem engem ez a betegsége nem akadályozna meg.
Kíváncsi vagyok külső szemlélők véleményére, előre is köszi!
Nem.
Bár van párom,igy már nem is keresek mást.
de amig kerestem sem mentem volna bele ilyen kapcsolatba.
Gyereket szeretnék,férjet,apát a gyerekeknek,nem pedig félárvákat nevelni özvegyként.
Van nagyon jó barátom,aki olyan betegségben szenved ami nem gyógyitható,lehet 40,de lehet csak 1 év amig belehal.
Azért nagyon nem mindegy, hogy MILYEN betegsége van pontosan, mert ha csak annyi a gond, hogy bizonyos étkezési szabályokat be kell tartania, az nem lenne zavaró, de ha egyre több minden lenne, ami le van tiltva, és /vagy szellemi leépülés is várható, akkor inkább nem vállalnám.
Szóval ha egy ORVOSTÓL tudod, hogy milyen lefolyású lesz a betegség és azzal a helyzettel tényleg képes lennél együttélni, akkor lehet, hogy megpróbálnám a helyedben, de ismerösök véleményére, akiknek semmi hozzáértésük sincs, nem adnék.
"úgy érzem engem ez a betegsége nem akadályozna meg"
Megválaszoltad ezzel a kérdésed.
Ha úgy gondolod,hogy neked ez nem probléma,akkor hajrá!
Olvass bele,főleg a végébe,tünetek.
Nem birnám feláldozni magam,nem lennék önként ápoló.
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!