Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek egy beteg emberrel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy beteg emberrel?

Figyelt kérdés

Gyakran komoly fájdalmai vannak, s emiatt gyógyszereken él, de a gyógyszerek se mindig segítenek neki. Ez egy korábbi sérülésének az utóhatása.

Ezt leszámítva kedvelem, nagyon szimpatikus, már kezdett is rám ülni a lila köd, de ettől valahogy nagyon gyorsan visszaszálltam a földre.

2015. aug. 23. 19:35
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Már most függő. Igazából a kérdésben szereplő "beteg" erre utal, nem a fájdalmára. Az nem érdekelne, hogy fáj a lába és gyógyszert szed rá. Az, hogy kómába eshet, mert annyi gyógyszert szed rá, már sokkal jobban zavar. Igazatok van, szerintem nem is találkozom vele többet, mert elég jó dumája van és engem ezzel könnyű megfogni.
2015. aug. 25. 14:13
 32/32 anonim ***** válasza:
Először össze, azután gyorsan szét4 :-)
2015. szept. 1. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!