Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy beteg emberrel?
Figyelt kérdés
Gyakran komoly fájdalmai vannak, s emiatt gyógyszereken él, de a gyógyszerek se mindig segítenek neki. Ez egy korábbi sérülésének az utóhatása.
Ezt leszámítva kedvelem, nagyon szimpatikus, már kezdett is rám ülni a lila köd, de ettől valahogy nagyon gyorsan visszaszálltam a földre.
11-es, mielőtt a mentalitásomról véleményt alkotsz, elmondom neked, hogy 14 éves koromtól 17 éves koromig a magatehetetlen, ágyban fekvő anyámat ápoltam, akinek gyakran voltak olyan fájdalmai, hogy éjjelente nem aludtunk, majd a halálát követően ápolónő lettem, azóta is ezt csinálom. Nagyon sok emberen segítettem, húztam ki a gödörből, de ezt hivatásból tettem, nem a saját életem, és lelki egészségem feláldozásával. Én professzionális segítő vagyok, te meg példálózol itt megmentett celebekkel. Én láttam életem és munkám során a pokol legmélyebb bugyrait, és tudom, hogy egy tragikus betegség hogy zülleszt szét családokat. Én tudom, miről beszélek, te meg kened a maszlagot.
2015. aug. 23. 20:45
22/32 anonim válasza:
7-es voltam, bocs.
2015. aug. 23. 20:46
23/32 anonim válasza:
Nem, nem jonnek. Mas kerdes ha a parom betegge valna es hasonlo gondokkal kuzdene abszolut kitartanek mellette, de ugy h igy ismerem meg az egy mas kerdes.
Ez nem azon mulik, h ki mennyire jo ember, ki az igazi humanitarius hanem azon, hogy kinek mi a prioritasa. Az enyen a sajat boldogsagom, pont eleg a sajat eletem ezert nincs gyerekem/kutyam/macskam es jol vagyok:-)))
Vannak emberek akik szeretnek masokat apolni, torodni veluk en nem ilyen vagyok erre nem vagyok buszke de nem is szegyenlem. Egyebkent tinikent mas voltam, jartam panikbetegekkel, drogosokkal, volt pasi. Akinek szklerozis multipexe volt es tapasztalat, h nem tudom oket megmenteni es mar nem is szeretnem.
2015. aug. 23. 21:50
24/32 anonim válasza:
Nem.
2015. aug. 23. 22:16
25/32 anonim válasza:
Ilyennel nem, rosszul áll hozzá, ráadásul örökletes is lehet.
2015. aug. 25. 10:50
26/32 anonim válasza:
Örökletes? A baleseti végtagsérülés?
2015. aug. 25. 10:51
27/32 anonim válasza:
Nos, a gyógyszer mellékhatásaként epilepsziás roham jön rá állítólag, de ez feltételezem, hogy nem minden betegnél van így, tehát neki erre hajlama van, nem is értem, miért szedi ezt a gyógyszert, ha így van tőle, mindegy, ez már legyen az orvosa felelőssége, minden esetre ez viszont örökletes lehet.
2015. aug. 25. 11:00
28/32 A kérdező kommentje:
A túladagolás mellékhatása az epilepsziás roham, ez benne van a betegtájékoztatóban. Baleseti sérülés.
2015. aug. 25. 11:08
29/32 A kérdező kommentje:
Igazából úgy írja, hogy epilepszia-szerű görcs. Az illető nem epilepsziás.
2015. aug. 25. 11:13
30/32 anonim válasza:
Mivel ráiszik, nem jönnék össze vele, ugyanis egy idő után függő és afrresszív lesz. Az én apám alkoholista volt, nem jó a függőség. Ha nem akarsz szenvedni, keress mást, mert ezzel nem fogsz tudni megbirkózni. Sajnálo, le lehet pontozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!