Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság rendes lányt találni?
Sziasztok, hol lehet manapság rendes lányt találni? A rendes alatt azt értem, hogy nem azt nézi, hogy mennyibe kerülhetett a rajtad lévő ruha. Aki nem azt nézi, hogy milyen kocsival jársz vagy esetleg busszal. Akivel kilehet ülni este egy padra és nézni a csillagokat, az éjszaka közepén spontán egy hosszú séta, vagy akár az esőben való csókolózás, tehát romantikus alkat :) Aki értékeli a kedvességed legyen az csak egy jóét vagy jó reggelt sms. Mostanság csak olyan lányokkal sikerült megismerkedni akiknek csak a ruha ára, a kocsi típusa számított, főleg audi, bmw vitte a prímet. Hát nekem nem audim sőt még csak nem is bmw van így hát buktás volt a dolog :D meg hát ilyen csajok nem is kellenének. Számomra a külső nem is lenne olyan fontos persze azért ha lehet legyen szép mosolya és nagy bociszemek, de, hogy belsőre tényleg ennyire pénzéhesek a mai lányok?
F/26
:) Hát igen, biztos, hogy vannak pasikban is olyan bunkók akik csak bántani tudnak egy lányt / nőt, sőt ismerőseim között is vannak, de most 5 lány ismerősömből akinek van barátja és most, hogy mióta az mellékes is, mert itt nagy a szórás, de mégis mind az 5 lány nyomatja a badoo-t, a tinder-t és más társkeresőket. Kérdezem én, hogy ha van barátjuk és jól érzik magukat velük, akkor miért kell? Ha meg nem érzik jól magukat, akkor miért vannak velük? Tehát számomra egyetlen egy gusztustalan dolog van a világon amitől rögtön a plafonon vagyok és talán soha nem is fogom megérteni, hogy miért. Az pedig a megcsalás, ha valakivel jó akkor csak ő kell, ha meg nem jó akkor meg kell köszönni az együtt eltöltött időt és a szép emlékeket és lelépni. Biztos, hogy van hasonló példa pasi oldalról is, nem is állítom, hogy nem. Viszont fordítva nézve 5 pasi ismerősömből akinek van barátnője egyik se használ ilyet, egyik se nyomatja a társkeresőt 0-24-be.
Szerintem az alap dolog, hogy az embernek a kocsija tiszta legyen :) Az úton a kocsi tükrözi a vezetőjét. Vannak azért esetek mikor sáros az enyém is, de a hobbim miatt sajnos nem mindig adatik meg, hogy aszfaltozott út vezessen egy egy tóra, vagy akár nagyobb folyóinkra. Ráadásul eső után még sikeresebb a horgászat, így van, hogy megesik velem is, hogy sáros a kocsi, de belefér. Viszont azért nyilván ha valakivel találkozok akkor tiszta, ha nem akkor meg jó messze állok meg és meg se említem, hogy hazaviszem :D Tényleg olyan jó ezt így olvasni, hogy a kocsi nem számít, csak mikor a hét éves kis lány ölelgeti a hófehér audi a8-ast, hát igen mondanom se kell :D
Gyakorlatilag sehol. A nők döntő többsége annyira felszínes és anyagias, hogy a nemjóképű nemgazdag férfiakat semmibe nem nézik. Amelyik lány mégis rendes, az vagy foglalt, vagy leszbó.
Egyszerűbb hagyni az egészet a francba, a nők feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük, inkább választom a boldog szingli létet.
esélytelen a dolog, kérdező
a normális lányok huszonéves korukra már mind gyűrűs menyasszonyok, és úgy vigyáznak rájuk, mint a pitbull a gumicsontra
marad a pénzvadász meg a felszínes selejt, aki nem kell senkinek érthetően
akkor jársz a legjobban, ha elfelejted a nőket, és úgy éled az életed, ahogy NEKED jó
amúgysincs semmi haszon a nőkből
"Hogy hol? Hát kb bárhol."
aha igen, azért van ennyi szingli pasas, mert olyan sok a normális lány, ugye?
mesélj még, kérlek!!!
"általában ezeken a lányokon át szoktak nézni a fiúk, mert nem egy szuper szexi csinibaba."
nyet kisapám, ezek a lányok is kapnak heti 10 levelet társkeresőn minimum, csak bsznak válaszolni akárkinek is
szóval az állításod fals
"Nem minden nőt az autó/ház/motor/jacht/istenkínja, magyarul a pénz és az izom meg a hasonló dolgok foglalkoztatják ám."
nem mindet, tényleg, csak a bő 80 százalékot...
"csak sajnos a pasik át néznek rajtam mert nem a szuper szexi csinibaba vagyok"
amelyik pasi nem izmos, meg nem pénzes,azon meg te nézel át...erről ennyit...
"Azt hiszem most fejtettem meg az okot, amiért nem mernek közeledni felém a férfiak. Csak kocsonyán lógatják a szemeiket."
nem közelednek, mert semmi kedvük bunkó elutasításokat begyűjteni, amit tőletek kapni szoktak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!