Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet manapság rendes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet manapság rendes lányt találni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, hol lehet manapság rendes lányt találni? A rendes alatt azt értem, hogy nem azt nézi, hogy mennyibe kerülhetett a rajtad lévő ruha. Aki nem azt nézi, hogy milyen kocsival jársz vagy esetleg busszal. Akivel kilehet ülni este egy padra és nézni a csillagokat, az éjszaka közepén spontán egy hosszú séta, vagy akár az esőben való csókolózás, tehát romantikus alkat :) Aki értékeli a kedvességed legyen az csak egy jóét vagy jó reggelt sms. Mostanság csak olyan lányokkal sikerült megismerkedni akiknek csak a ruha ára, a kocsi típusa számított, főleg audi, bmw vitte a prímet. Hát nekem nem audim sőt még csak nem is bmw van így hát buktás volt a dolog :D meg hát ilyen csajok nem is kellenének. Számomra a külső nem is lenne olyan fontos persze azért ha lehet legyen szép mosolya és nagy bociszemek, de, hogy belsőre tényleg ennyire pénzéhesek a mai lányok?

F/26

2015. aug. 22. 20:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Most, hogy nézem elég sok lány válaszolt. Számomra teljesen meglepő, mert az elmúlt 1 évbe én csak olyan lányokkal találkoztam, illetve ismerkedtem meg akik a pénzre buktak és valóban a kigyúrt állatokért. Több ismerősöm is van akik csak azért gyúrnak, hogy csajokat szedjenek fel. Hát én nem ilyen vagyok soha nem fogok gyúrni azért, hogy lányokat szedjek fel, én így érzem magam jól és nem érdekel a gyúrás. Azt mondják a lányok, hogy csak a szuper csinibabák érdeklik a pasikat, hát kb 20 barátomat tudnám felsorolni akiket pont, hogy az ilyenek nem érdekelnek, már csak a bizalom miatt sem. Olyan fura most azt írják a lányok, hogy értékelik ha valaki romantikus alkat, 26 év alatt még nem találkoztam olyan lánnyal aki szívesen nézte volna a csillagokat velem. Még volt barátnőim se megjegyzem volt olyan akivel majdnem 4 évig voltam együtt, de még ő sem volt ilyen. Szóval tényleg ha komolyan gondolták az eddig válaszoló lányok ezeket a dolgokat szívesen veszem ha írnak privit én szívesen ismerkednék velük, ha csak barátként is, de akkor is :)
2015. aug. 23. 11:06
 12/23 anonim ***** válasza:
Létezik még néhány ilysn nő, csak ők is a macsó szőkehercegekre várnak.
2015. aug. 23. 11:29
 13/23 anonim ***** válasza:
ez nem igaz utolsó:)
2015. aug. 23. 11:39
 14/23 anonim ***** válasza:

24/F

Romantikus alkat vagyok, visszafogottabb lányoknál próbálkoztam mindig is.

A végeredmény ugyan az lett mindegyiküknél.

Dobtak, mert nekik nem erre van szükségük.

Hamu alatt lapul a tűz!!!!!!

2015. aug. 23. 13:41
 15/23 anonim ***** válasza:

Igaz igaz! de jót nevettem :D Mentségemre szóljon, hajnali 3-kor írtam.

Jó mondjuk azt sem mondhatom, hogy a nyálgépekre bukok.

Szerintem létezik az egészséges kiegyensúlyozott férfi kép.

Aki egy kicsit minden, és az összes oldalán megmutatkozik.

Attól még, hogy nem gyúrsz, szeretheted az aktív kikapcsolódást.

Attól még, hogy szereted a csillagokat bámulni, és romantikus lenni. Lehetnek igazán cinikus pillanataid.

Engem kicsit taszít amikor valaki nagyon kiemeli 1 oldalát. Például, hogy én vagyok a gyúrós fiú, aki gyúrni jár, és megyek edzeni, és edzésről jövök, és épp most vettem proteint. De ugyanakkor az is, amikor csak a romantika, hát hányok.

Nem vagyunk mi ennyire egyszerűen összerakva.

Lehet arra kéne törekednetek, hogy felfedezzétek önmagatok sokszínűségét, és ezt ismerkedés közben is hasznosítani.

2015. aug. 23. 14:05
 16/23 A kérdező kommentje:
Félre értettél szerintem, szó sincs arról, hogy minden este nézzük a csillagokat stb. Én sem vagyok olyan pasi aki állandóan romantikázni akar. Ismerőseim (lányok, fiúk) azt szokták mondani, hogy jó fej vagyok, nem ülök egész nap a gép előtt, csak ha mindenki dolgozik :D Nem szakadt ruhákban járok és nem is trabantom van. Viszont szeretek virágot venni a lányoknak, verset írni nekik legalábbis akivel komolyabban gondolom mint barátság. Szeretek mosolyt csalni a lányok arcára és többre becsülök egy hosszú sétát, mint egy mozit. Másfél éve, hogy vége lett egy hosszú kapcsolatomnak ez alatt az idő alatt én normális lányt nem találtam. Csak olyat aki "jól érzi magát velem" közbe 0-24-be tolja a badoo-t és hasonló társkeresőt, majd 5-6 tali után a telefont sem képes felvenni, sms-ekre válaszolni, facebookon a "látta" az nálam már a "leszarja", mert nem ír vissza. Ez nem csak egy lányra igaz. A másik típus az amikor felajánlom, hogy haza viszem és jön a kérdés, hogy milyen kocsim van, mikor benyögöm, hogy Opel Astra F, mintha egy világ omlana össze bennük. Ezért is kérdeztem, hogy a mai világban léteznek-e még rendes lányok? Mert én a két kezemen sem tudom megszámolni az utóbbi másfél év alatt, hány lánnyal ismerkedtem meg és az összes ilyen volt. Én nem tartom magam extra jóképűnek, de nem vagyok csúnya sem, tény, hogy nem gyúrok és nem is fogok, de nem vagyok túlsúlyos sem, nem vagyok mindig kedves sőt azt mondják tudok nagyon bunkó is lenni.
2015. aug. 23. 16:33
 17/23 anonim ***** válasza:

:D:D hát nem tudom. nekem ez mindig is iszonyatosan életidegen szituációnak tűnt. és mindig is úgy gondoltam, hogy ezt csak beképzelitek. nyilván vannak olyan lányok, akikről beszélsz, de szerintem a többség örül ha az opelig eljut. nem hiszem el, hogy tényleg ennyire különlegesek lennénk a barátnőimmel.

a leirtak alapján nem kéne 1,5éve szinglinek lenned. valószínűleg a szűrési rendszeredben van a hiba, nem a lányok csalóka viselkedésében.

mint amikor azt mondják, hogy sosem járnának duci lánnyal, és aztán még is mindig náluk kötnek ki.

2015. aug. 25. 01:24
 18/23 A kérdező kommentje:
Már tényleg kezdem elhinni, hogy én keresek rossz helyen :D Opelig? Van olyan lány ismerősöm aki megmondta, hogy csak azért nem ül be mellém, mert ez nem egy audi :) Most nem olyan régen örültem mert azt hittem találtam egy normális lányt, az elején minden normálisan is ment, de hát Ő sajnos csak bosszút akart állni a pasikon, illetve még mindig csinálja csak már másokkal, mert a volt pasija rosszul bánt vele és verte. Ezért mondom a sok sok csalódás után már az embernek a kedve is elmegy az ismerkedéstől :) Arról már nem is beszélve, hogy volt barátnőm akivel mellesleg 3 és fél évig együtt is laktam egy audis pasival lépet le. Hú asszem utálom az audit :D
2015. aug. 26. 15:58
 19/23 anonim ***** válasza:

8-as voltam és pont úgy érzek mint a 9-es válaszoló, egyébként én pont hogy szeretek csillagokat nézni...de még férfival nem volt erre lehetőségem.

Sikerült úgy összetörnöm tinikoromban a csalódások a férfiakban minden korosztályban mérhetetlen volt, évekig nem akartam pasit, majd görcsösen akartam, mire elkezdtem az egyetemet megint nem érdekelt. Mára kb egy éve olyan mélypontra kerültem, nyilván én is hibáztam de nem tudtam megbízni egy idegenben akit később megszerettem mire ő már lemondott rólam, megalázott, az orrom előtt jött össze más nőkkel, elérte h a közös társaságba minden férfi átnézzen rajtam (többség a haverjai) más esetben szó szerint tátott szájjal bámulnak meg, de neki átlátszó vagyok mint a levegő.:(

Ő sem egy extra kivitel, egyszerű pasi, alacsony fizetéssel, szegényes autóval, a szülei lakásában 26 évesen, nem is vártam többet nála, de nekem nem jutott belőle más csak az h meggyötört, végül is sikerült bosszút állnia rajtam, amiért nem ugrottam a karjaiba mikor ismeretlen volt nekem. Bocsi h kicsit eltértem a tárgytól de jól esett leírni.

2015. aug. 26. 21:43
 20/23 anonim ***** válasza:

Ez egy elég tuskó barom volt. Örüljél neki, hogy elszalasztottad ezt a páratlan lehetőséget!!

Kérdező: az "opelig"-et úgy értem, hogy felismerjük melyik az. :D Nem, hogy még modell szám meg ilyenek.

Az én baráti körömben, s a legtöbb nő szemében 2 féle autó létezik. A koszos, és a tiszta.

2015. aug. 27. 03:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!