Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság rendes lányt találni?
Sziasztok, hol lehet manapság rendes lányt találni? A rendes alatt azt értem, hogy nem azt nézi, hogy mennyibe kerülhetett a rajtad lévő ruha. Aki nem azt nézi, hogy milyen kocsival jársz vagy esetleg busszal. Akivel kilehet ülni este egy padra és nézni a csillagokat, az éjszaka közepén spontán egy hosszú séta, vagy akár az esőben való csókolózás, tehát romantikus alkat :) Aki értékeli a kedvességed legyen az csak egy jóét vagy jó reggelt sms. Mostanság csak olyan lányokkal sikerült megismerkedni akiknek csak a ruha ára, a kocsi típusa számított, főleg audi, bmw vitte a prímet. Hát nekem nem audim sőt még csak nem is bmw van így hát buktás volt a dolog :D meg hát ilyen csajok nem is kellenének. Számomra a külső nem is lenne olyan fontos persze azért ha lehet legyen szép mosolya és nagy bociszemek, de, hogy belsőre tényleg ennyire pénzéhesek a mai lányok?
F/26
Sajnos igen. En olyan vagyok mint amiet leirtal, De hozzad tul fiatal,no meg baratom is van.
A csondesebb egyszerubben oltozo lanyok akiket altalaban eszre Se vesznek azok szoktak a normalisak Lenni vagy azok akik ilyen lazadozobb csoportba tartoznak.
18/L
Hogy hol? Hát kb bárhol. Csak mint ahogy az 1. is írta, általában ezeken a lányokon át szoktak nézni a fiúk, mert nem egy szuper szexi csinibaba. Vagy csak, mert pont nem olyan, amilyet ők szeretnének.
Nem minden nőt az autó/ház/motor/jacht/istenkínja, magyarul a pénz és az izom meg a hasonló dolgok foglalkoztatják ám.
Sok ilyen lány van, de a r'bikből több:D
Hol lehet manapság rendes pasit találni? :O
viccet félretéve, én nem tartom magam normálisnak, de egy párkapcsolatba szívem lelkem beleteszem eddig amíg ezt érzem, hogy megéri. nem nézem mi van a másikon, nem nézem milyen a kocsija, mit dolgozik, nem érdekel!
Azért ezt a pénzéhes dolgot de húzd rá minden csajra mert nem így van:)
L20
Kikérem magamnak.
A normális lányok is lehetnek szuper szexi csinibabák.
Az egy dolog, hogy azt hiszik rólam, hogy a pénzre megyek, csak mert jól nézek ki.
Azt hiszem most fejtettem meg az okot, amiért nem mernek közeledni felém a férfiak. Csak kocsonyán lógatják a szemeiket. Amivel igazából sosem tudtam mit kezdeni.
Ördögi kör. Ha nem fordítok plusz energiát a kinézetemre, akkor bele kerülök abba a rétegbe, akin átsiklik a tekintet, mert átlagos. De ha kicsípem magam, és figyelek minden részletre, akkor meg biztos az a lány vagyok, akinek csak a pénz, az izom, és a sárm számít ebben a sorrendben.
Ahogy látom ez veszett fejsze nyele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!