Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van közületek olyan, akit még soha nem hívtak el randira?
Ha jól belegondolok, úgy kimondottan randira szerintem sose hívtak, mármint első randira! Inkább valahogy kialakult a vonzalom, közös társaságban, spontán összemelegedtünk, és utána kezdtünk randizgatni. Én úgy tapasztaltam, hogy a férfiaknak is biztatás kell ahhoz, hogy randira merjenek hívni egy lányt.
(Amúgy most jobban belegondolva, de hívtak már el, de csak olyanok, akikkel korábban már volt valami... egy exem például többször is hívott, mikor újra akarta velem kezdeni, meg egy másik srác, akivel régebben flörtölgettem, tudta, hogy bejön nekem, aztán távolabb kerültünk egymástól és több év után keresett meg FB-on és hívott el randira.)
"De azért a gesztust értékelem! :)"
Sokra megyünk vele...:/
Köszönöm a válaszokat :)
És hogy-hogy nem jártok bulikba? Pont az az a hely, ahol az emberek nem a munkával, meg a tanulással foglalkoznak, hanem egymással. Biztos engem is érdekelne, akiből kinézem, hogy lehet vele lazítani, el tudja engedni magát, benne van sokmindenben, adhatom önmagam. Ez pedig nem a leggátlásosabbnál valószínű. Valamint a lányoknál egy ok lehet arra, ha kikerülik őket, az a túlzott testsúly.
Eljárni nem szoktatok valamerre valakikkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!