Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit vegyek fel az első randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek fel az első randira?

Figyelt kérdés

Én arra dondoltam ,hogy szürke farmer ,fehér ing kék zakó felsővel barna cipővel és barna övel.

Szerintetek ?

2015. aug. 18. 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy nem jó ötlet :D
2015. aug. 18. 12:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok :)
2015. aug. 18. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia.Szerintem ez az összeállítás egy kicsit sok,mármint nekem.Mondjuk függ attól,hogy mit veszel fel,hogy hova mentek.Szerintem a legjobb ha azt veszed fel,amiben általában szoktál lenni,amiben kényelmesen érzed magad,nagyon ne térj el attól,mert ha nem érzed jól magad egy ruhában akkor végig csak feszengeni fogsz.Sok sikert! 27/N
2015. aug. 18. 14:53
 4/5 A kérdező kommentje:
3. Én minden nap ingbe járok azt szeretem
2015. aug. 18. 16:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem a cirkuszba mész ember 😨 nincs rendes ruhád?
2015. aug. 19. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!