Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem hív el randira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hív el randira?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiúval még kb. július elején, akivel utána egy hétre randiztunk is és minden jó volt, mondta, hogy szeretne újra találkozni velem,ha én is akarom. Mondtam is, hogy igen de utána 2 hétig elutaztam nyaralni. De ezalatt az idõ alatt is minden nap beszélgettünk. Mikor visszajöttem találkoztunk is, elmentünk bulizni, ahol táncoltunk és láttam rajta, hogy megakart csókolni, de az utolsó pillanatban mégsem merte. Pár napra rá kérdzetem tõle, hogy van-e kedve setálni, de mondta hogy most épp barátokkal van, szóval nem jó. Másnap elutazott horvátországba 5 napra és igaz, hogy ott csak ritkán volt internete, de nem írt semmit, én írtam rá a hétvégén és akkor mondta, hogy ugye elutazott. Egy héttel ezelõtt jött vissza es azóta is minden nap beszélünk.És tényleg sokat ír ill. érdeklõdõ de még nem hívott el találkozni....szerintetek miért? Gáz lenne, ha esetleg nem hívna el hétvégéig akkor én kérdezem meg õt? Vagy inkább ne?

20L

2015. aug. 17. 21:23
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem dől össze a világ,ha te kérdezel rá.
2015. aug. 17. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!