Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért beszélnek a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszélnek a pasik annyit az előző barátnőjükről?

Figyelt kérdés
2015. aug. 17. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Van aki még nem tette túl magát és rögtön beleveti magát egy kapcsolatba és van aki simán csak tapló és nem veszi észre,hogy ezzel megalázza a párját.
2015. aug. 17. 22:15
 2/8 anonim ***** válasza:
adom az első válaszát így van
2015. aug. 17. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Kérkednek vele.
2015. aug. 17. 22:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én barátom például azért, mert nem szeretné elkövetni azokat a hibákat, amiket a korábbi kapcsolataiban, ezért próbálja "felmérni", hogy én vajon hogyan viszonyulok bizonyos helyzetekhez. Néha tényleg nehéz... de megértettem, hogy a múltja az élete része, és az előző kapcsolatai is hozzájárultak ahhoz, hogy a személyisége olyan, amilyen. Én tolerálom... nekem is van múltam, néha szóba is jön. Nem vagyok féltékeny a múltjára, mert tudom - elmondta - hogy az összes eddigi barátnőjénél jobban érzi magát velem, inkább csak aggódik, hogy bizonyos problémák újra előkerülnek majd.
2015. aug. 17. 22:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Szüzeket kell keresni, ott nincs ilyen gond.
2015. aug. 18. 00:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Az én párom nem beszélt, csak mikor kérdeztem és szóba került, akkor is lényegre törő volt. Szóval nem mindenki ilyen, vannak kivételek ismerek párat, mert minek beszéljen a múltjáról az úgy is elmúlt. Persze azzal sem volt gondom, mikor válaszolt a kéréseimre.

Aki csak úgy beszél kérdés nélkül, szerintem még nem zárta le magában s talán így próbál esetleg.

N

2015. aug. 18. 13:26
 7/8 A kérdező kommentje:
A srác akivel randizom, folyton előhoz olyan történeteket, ami a volt barátnőivel kapcsolatos. Nem mintha tabu lenne, de az már zavaró, hogy ilyen gykran emlegeti őket :/
2015. aug. 20. 09:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor mond neki, hogy téged ez zavar, persze ezt úgy tedd, hogy ne legyen bántó. Esetleg kérdezd meg, miért hozza fel ennyire gyakran.
2015. aug. 20. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!